EUR: 344,66 Ft
CHF: 319,70 Ft
2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Egyéb

Megható! Tizenkét évig széfben őrzik majd az unoka ajándékát

Megható levelet kaptunk egy boldog nagymamától, akinek hármasa volt a lottón. A szerencsés asszony életre szóló ajándékot vásárolt kisunokájának, aki 16. születésnapján örülhet majd az ékszernek. Az értékes ajándék addig egy bank széfjében pihen.

– Biztatásukra írom meg az én nagy szerencsémet – írta lapunknak egyik boldog olvasónk.
– Régóta szerettem volna már nagymama lenni, 2012-ben pedig végre eljött az idő és „meglátogatta a gólya” a családomat. Életem egyik legboldogabb napja volt, ugyanis egy tündéri kislányt hozott örök ajándékba. Úgy gondolom, hogy ez már önmagában óriási főnyeremény volt. De ha ez nem lenne elég, azon a héten a lottón is hármas találatom volt. Akkor nem is fizetett rosszul, a Szerencsejáték Zrt. igazi gavallér volt. Úgy éreztem, ez különleges alkalom, ezért elhatároztam, hogy a pénzből valamilyen maradandó ajándékot vásárolok az én kis hercegnőmnek. Elmentem egy ékszerüzletbe és ott is kegyeibe fogadott Fortuna, mert épp aznap akciós vásár volt. Így sikerült egy finom, vékony kis karkötőt venni a kisunokámnak. Az ékszer dobozába beleírtam: „L. 16 éves születésnapjára kapja Nagymamától.” Az ajándékom egy bank széfjében vár még jó néhány évet, hogy boldog tulajdonosa a születésnapján örülhessen majd neki. Miután elég idős vagyok már, gondolnom kellett a jövőre is, csupán két fiatal családtag tud a tervemről. Talán furcsán hangzik, de megbíztam őket, hogy ha én esetleg már nem leszek, akkor ők köszöntsék fel a kis hercegnőmet. Amikor eljön az idő, kapja meg a születésével hozott szerencseajándékomat – fogalmazott a boldog nagymama.


Teen girl with los of bracelets, close up portrait, Image: 171420547, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy

16. születésnapján örülhet majd a szerencsés tini a nagymama ajándékának

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.