EUR: 326,34 Ft
CHF: 289,14 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb

Megható! Tizenkét évig széfben őrzik majd az unoka ajándékát

Megható levelet kaptunk egy boldog nagymamától, akinek hármasa volt a lottón. A szerencsés asszony életre szóló ajándékot vásárolt kisunokájának, aki 16. születésnapján örülhet majd az ékszernek. Az értékes ajándék addig egy bank széfjében pihen.

– Biztatásukra írom meg az én nagy szerencsémet – írta lapunknak egyik boldog olvasónk.
– Régóta szerettem volna már nagymama lenni, 2012-ben pedig végre eljött az idő és „meglátogatta a gólya” a családomat. Életem egyik legboldogabb napja volt, ugyanis egy tündéri kislányt hozott örök ajándékba. Úgy gondolom, hogy ez már önmagában óriási főnyeremény volt. De ha ez nem lenne elég, azon a héten a lottón is hármas találatom volt. Akkor nem is fizetett rosszul, a Szerencsejáték Zrt. igazi gavallér volt. Úgy éreztem, ez különleges alkalom, ezért elhatároztam, hogy a pénzből valamilyen maradandó ajándékot vásárolok az én kis hercegnőmnek. Elmentem egy ékszerüzletbe és ott is kegyeibe fogadott Fortuna, mert épp aznap akciós vásár volt. Így sikerült egy finom, vékony kis karkötőt venni a kisunokámnak. Az ékszer dobozába beleírtam: „L. 16 éves születésnapjára kapja Nagymamától.” Az ajándékom egy bank széfjében vár még jó néhány évet, hogy boldog tulajdonosa a születésnapján örülhessen majd neki. Miután elég idős vagyok már, gondolnom kellett a jövőre is, csupán két fiatal családtag tud a tervemről. Talán furcsán hangzik, de megbíztam őket, hogy ha én esetleg már nem leszek, akkor ők köszöntsék fel a kis hercegnőmet. Amikor eljön az idő, kapja meg a születésével hozott szerencseajándékomat – fogalmazott a boldog nagymama.


Teen girl with los of bracelets, close up portrait, Image: 171420547, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy

16. születésnapján örülhet majd a szerencsés tini a nagymama ajándékának

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.