2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb

Megsérült! Dembélé nem játszik a magyarok ellen

London, 2012. október 7. Moussa Dembélé, a Tottenham Hotspur belga középpályása (j) és Ciaran Clark, az Aston Villa ír játékosa küzd a labdáért az első osztályú angol labdarúgó-bajnokság 2012. október 7-i mérkőzésén az észak-londoni White Hart Lane stadionban. (MTI/EPA/Kerim Okten)


Moussa Dembélé, a Tottenham Hotspur belga középpályása (jobbra) és Ciaran Clark, az Aston Villa ír játékosa MTI/EPA/Kerim Okten

 

, a belga válogatott középpályása sérülés miatt nem játszik a magyar csapat elleni nyolcaddöntőben vasárnap, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Marc Wilmots szövetségi kapitány a mérkőzés helyszínén, Toulouse-ban tartott szombati sajtótájékoztatóján elmondta: nem kockáztatja a Tottenham Hotspur játékosának szerepeltetését, mert a bokája még mindig fáj.

Dembélét a múlt szombati Belgium-Írország csoportmeccs második félidejében le kellett cserélni. Wilmots arra számított, hogy hét-tíz napot követően ismét számíthat a 28 éves középpályásra, de egyelőre nincs tökéletes állapotban a lába.

Kapcsolódó Cikkek