EUR: 345,01 Ft
CHF: 320,99 Ft
2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Belföld

Megszületett Orbán Viktor unokája

Úszik a boldogságban az Orbán család, miután megszületett Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyermeke. A miniszterelnök lánya egy budapesti kórházban adott életet a picinek, aki az Aliz keresztnevet kapta.

Nem is lehetne boldogabb Orbán Viktor: a magyar válogatott jól szerepel a foci Eb-n, és a magánéletében is óriási öröm érte. A Ripost információi szerint Orbán Ráhel egy budapesti kórházban, hagyományos úton adott életet kislányának, aki a Tiborcz Aliz nevet kapta. Szerencsére az anyuka és a baba is jól van. Aliz 3300 grammal született, és rengeteg haja van. A Lokál úgy tudja, a baba az előre kiírt, tervezett időpontban érkezett.
Orbán Ráhel és Tiborcz István nyolc évvel ezelőtt ismerkedett meg egy rendezvényen Felcsúton, Tiborcz 2012-ben kérte meg az édesapjától Ráhel kezét. Egy évvel később, 2013-ban kötöttek házasságot, és mindennél jobban vágytak arra, hogy szülők legyenek. Idén februárban aztán a nyilvánosság előtt is kiderült, hogy teljesült az álmuk.  A miniszterelnök ugyancsak nagyon örült annak, hogy öt nagy gyermeke mellé érkezik egy kicsi is a családba. Nem számított, hogy lány vagy fiú születik, csak az volt a fontos, hogy egészséges legyen.
Ráhel a terhessége alatt végig nagyon figyelt magára, de egészen addig dolgozott, amíg az nem volt számára megterhelő.


A kormányfő már nagyon készült a nagypapaszerepre, lánya esküvője után így mesélt erről a Blikknek:

– Az embernek ha van lánya, bizony nem örül, amikor elviszik őt a háztól. Ilyenkor az apák szomorúak, ez a dolguk. Persze ennél sokkal fontosabb az ember gyerekének a boldogsága. És hogy elengedjük a gyerekeinket, és velük örüljünk. Unokáról egyelőre nem szóltak, hogy érkezne. De remélem, előbb-utóbb gyarapodunk. Ez a bejelentés még hátravan, s azt hiszem, nekem mellbevágóbb lesz, mint az esküvőé. Még fiatal, életerős emberként gondolok magamra, furcsa lesz, ha egyszer csak nagypapának szólítanak!


Kapcsolódó Cikkek