EUR: 326,31 Ft
CHF: 289,28 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb IV.kerület

Mindenkit vár az óriáshomokozó

Több mint két hónapon át idén is változatos kikapcsolódási lehetőségekkel vár kicsiket és nagyokat az önkormányzat a Szent István téren. Az önkormányzat évek óta biztosít sport- és közösségi programokat, játszóeszközöket a Szent István téren. Sokan jól ismerik, szeretik a játékokat, például az óriáshomokozót, az óriássakkot, mások a csocsó- és ping – pong asztaloknál időznek szívesen. Ezek mellett óriás társasjáték, malomtábla és vizes játék is várja a gyermekeket, csalá – dokat több mint két hónapon keresztül. Az ingyenes és színvonalas kikapcsolódásra június 10-e és augusztus 14-e között nyílik lehetőség. Nyitvatartás: hétköznaponként 9-től 19 óráig, hétvégenként 15-től 19 óráig.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.