2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb XXI.kerület

Múzeumok éjszakája Csepelen

2016. június 25-én, szombaton százegynéhány fővárosi múzeum és más intézmény tárja ki kapuját. De nem csupán egész éjszaka nyitva tartó múzeumokról szól ez a programrengeteg, hanem várakról, skanzenekről, állatkertekről, vadasparkokról, fürdőkről, arborétumokról, kulturális központokról és egyéb létesítményekről, amelyek minden korosztály, így a családok, baráti társaságok és más közösségek egésze számára nyújthatnak közös élményt, szórakozást, kikapcsolódást. Olyat, ami érdekes, ami élvezetes, ami élmény marad. Természetesen ebből
a jó buliból Csepel sem maradhat ki. A Királyeredi Művelődési Háznál 14 órától sötétedésig a 100 éves körhinta, ugrálóvár, trambulin várja az érdeklődőket, de lehet utazni Csepel teherautóval, és lesz éjszakai állatok bemutatója is. Megtekinthető kiállítások: Csepel és a gyár története, A trianoni diktátum története és következményei, Szétlőtt városok: Poznan-Budapest 1956, Csepeli vezetési pont kiállítóhely.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.