EUR: 326,19 Ft
CHF: 288,91 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb XXI.kerület

Múzeumok éjszakája Csepelen

2016. június 25-én, szombaton százegynéhány fővárosi múzeum és más intézmény tárja ki kapuját. De nem csupán egész éjszaka nyitva tartó múzeumokról szól ez a programrengeteg, hanem várakról, skanzenekről, állatkertekről, vadasparkokról, fürdőkről, arborétumokról, kulturális központokról és egyéb létesítményekről, amelyek minden korosztály, így a családok, baráti társaságok és más közösségek egésze számára nyújthatnak közös élményt, szórakozást, kikapcsolódást. Olyat, ami érdekes, ami élvezetes, ami élmény marad. Természetesen ebből
a jó buliból Csepel sem maradhat ki. A Királyeredi Művelődési Háznál 14 órától sötétedésig a 100 éves körhinta, ugrálóvár, trambulin várja az érdeklődőket, de lehet utazni Csepel teherautóval, és lesz éjszakai állatok bemutatója is. Megtekinthető kiállítások: Csepel és a gyár története, A trianoni diktátum története és következményei, Szétlőtt városok: Poznan-Budapest 1956, Csepeli vezetési pont kiállítóhely.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.