2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Egyéb XII.kerület XIV.kerület

Napközis színjátszó tábor Kovács Robival

Kovács Robi, a „Kölyökidő” egykori tinisztárja vezetésével a gyermekek betekintést nyernek a színház és színjátszás világába a június 27-től július 1-jéig a Honvéd Kulturális Központban rendezett napközis táborban. Lesz mozgásszínház, pantomim, beszédtechnikai játékos gyakorlatok, színészmesterség-óra, jelenetek, szerepek tanulása. A hét végére színpadra áll egy kész darab, amit a kis növendékek adnak elő. Lazítás a Récsei Kölyökparkban és a városligeti játszótéren. A tábor ideje alatt a gyermekeknek napi egyszeri étkezés biztosított. Érkezés 7.30-tól, távozás 17 óráig. Részvételi díj igényjogosultaknak 18 000 forint/hét, vendégeknek 20 000 forint/hét. Érdeklődni a 433-9012-es és a 06-30/690-9145-ös telefonszámon és a [email protected] e-mail-címen lehet.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.