EUR: 326,34 Ft
CHF: 290,80 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Egyéb XIV.kerület

Nemzetközi elismerést kapott a Szecska

A Széchenyi fürdő nyerte a Legjobb nemzetközi termálfürdő díját a 2016. évi International Medical Travel Journal (IMTJ) Egészségturisztikai Díjainak ünnepélyes átadóján. A kategóriában csak olyan fürdők jelentkezését fogadták el, melyek vizének gyógyhatása kutatási eredményekkel bizonyított. A díjat Czinege Szilvia értékesítési és marketingigazgató vette át.

Budapest, 2016. március 22. Látogatók a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda medencéjében 2016. március 21-én. Az ENSZ 1992-ben nyilvánította március 22-ét a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI Fotó: Balogh Zoltán


MTI Fotó: Balogh Zoltán

A Széchenyi mint Európa legnagyobb műemlék és gyógyfürdője az elmúlt években három, összesen több mint hárommilliárd forint értékű jelentősebb felújításon esett át. A díj további fejlesztésekre, még színvonalasabb, teljesebb körű szolgáltatások biztosítására inspirálja a társaságot, így a nyár folyamán a fürdő vendégei mind a labdarúgó Európa-bajnokság, mind az olimpia idején 12 négyzetméteres ledfalon követhetik végig a sporteseményeket, akár a hűsítő medencében ülve.

Kapcsolódó Cikkek