2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb III.kerület

Nyár a Krúdy-negyedben

Zene, gyerekprogram, kiállítás, vendéglátás, verklimuzsika, fiákerutazás, sakk, újságok, nyugágyak várják a Krúdy-negyedbe látogatókat az Óbudai Társaskör kertjében, galériájában, kávézójában, az Óbudai Népzenei iskolában, valamint a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. A programok között szerepel a Tweed Run Budapest kerékpáros felvonulása régi típusú bringákon, tweed stílusú ruhákban. Lesz látványkerekezés,
veteránkerékpár-kiállítás, fotózkodás, kvízjáték, nyáresti muzsika – ahol közreműködnek a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjai -, valamint a DiverTango koncertje. Az Óbudai Népzenei iskolában Szent Iván napjához kapcsolódó dallamok, gyerektáncház, estefelé tűzgyújtás és tűzugrás várja a családokat.A programok ingyenesek, és rossz idő esetén is megtartják őket.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.