2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Külföld

Óriási robbanás rázott meg egy lőteret, mindenkit evakuáltak

Egy rakétahajtómű okozhatta azt a robbanást, ami miatt Oroszország déli részén evakuálni kellett egy lőtér teljes személyzetét. A baleset egy a szomszédos település lakóit is érintette. Az Rt.com beszámolója szerint az Asztrahany közelében fekvő tesztlőtérről és a szomszédos településről összesen hatszáz embert kellett biztonságba helyezni egy robbanás miatt. A TASZSZ információi szerint egy gyorsítórakéta okozhatta a detonációt, ám a Life.hu már arról ír, hogy egy S-75-ös légvédelmi rendszer hajtóműve kaphatott lángra. A tűzoltók hamar megfékezték a lángok terjedését, a balesetben senki sem sérült meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Elkötelezve

  A nap képe: Elkötelezve

  Hatalmas bemutatóval ünnepelte a mexikói lovas szövetség megalakulásának 98. évfordulóját Mexikóvárosban, aminek keretein belül számtalan látványos bemutatókat tartottak a legfialtabbak tehetségek közreműködésével.

 • Bilincsben vitték el a Pókembert

  Bilincsben vitték el a Pókembert

  Több mint hat óra mászás után rendőrök várták az Eiffel-torony torony tetején azt a botcsinálta Pókembert, aki miatt a torony egész területét le kellett zárni.

 • Igazi mutyikirály a brüsszeli bürokrata

  Igazi mutyikirály a brüsszeli bürokrata

  Hamis számlák, biztosítási csalás, legalább 500 000 euró csalárd elköltése, ismét egy elhallgatott bűncselekmény-sorozat az Európai Unió brüsszeli szervezetében.