EUR: 345,91 Ft
CHF: 321,61 Ft
2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Életmód

Össznépi társasjáték a félrelépegető

Couple dressed in evening wear, caressing one another, Image: 43366003, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Vajon van-e jövője a kapcsolatnak a félrelépés  után? (Profimedia)

Ha szeretem, akkor nem csalom meg. Ha megcsalom, akkor nem szeretem igazán. Ha nem szeretem igazán, akkor miért élek vele? Logikus gondolatmenet, a valóságban azonban ritkán működik. Ha becsúszik egy kaland vagy elindul egy titkos viszony, akkor nincs kiszállás a félrelépegetőből.

A megcsalás
– Amikor otthon voltam a gyerekekkel és nem fértem bele a ruháimba, és előfordult, hogy csak este vettem észre, az egész napot pizsamában töltöttem, és jobban értékeltem az alvást, mint a szexet, akkor a férjem megcsalt – mesélte Gitta, aki nyolc éve él házasságban. – Megcsalás volt, mert cserbenhagyott. Belebolondult a kolléganőjébe, aki ragyogó volt, vékony és okos. Nem szóltam. Kínlódtam, lefogytam, szexistennő lettem és visszacsábítottam. És megfogadtam, hogy soha nem fogom a fejéhez vágni, soha nem tudja meg, hogy mennyit tudtam, ha tényleg kiszeret belőle és visszaszeret belém. Győztem, de a mai napig beleharapok a nyelvembe, ha úgy érzem, hogy egy veszekedésnél már majdnem kibukik belőlem.


A kaland
– Egy ottalvós csapatépítő tréningen a férjem a gyakornok kislánynak bebizonyította, hogy ő még mindig férfi a talpán – idézte fel húszéves házasságának egy kevésbé kellemes epizódját a harmincnyolc éves, kétgyermekes Réka. – Aztán hazajött, virágot hozott, elhalmozott ezer apró figyelmességgel, mindent bevallott, és bocsánatért könyörgött. Annyira szétcsúszott a bűnbánattól, hogy munkahelyet váltott, mi pedig túléltük ezt is.

A titkos viszony 
– A gyerek osztálytársának anyukája nagyon elkezdett velem barátkozni. Csatlakoztak a családi programokhoz, beavatott a házassága válságába, megvitattuk a kicsik dolgait, és még azt is elmondta, hogy van egy titkos viszonya. Lassan esett le, hogy a férjem az – árulta el a negyvenes évei közepén járó Laura. – A férjem, aki együtt jár pecázni az ő férjével. Nem tudtam haragudni. Akkor már nekem is volt egy titkos viszonyom. Felbukkant egy régi „majdnem pasim”, akivel akkoriban semmi nem történt, most pedig csak szex van, más semmi. Soha nem csaltam meg a férjem, nem kalandoztam, nem léptem félre. De most úgy érzem, mintha egy utolsó, őrült szenvedélyt dobott volna a gép, és ezt nincs erőm kihagyni.


Következő rész: A hatalmas házi színpad, avagy mindenkinek van egy szerepálma

 

Man and a woman making love in bed, Image: 176976596, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Néhány ezer forintért bérelhető találkahely ( Profimedia)

A tilosban járók szövetségesei

A házasságban élők 68 százaléka lépett már félre, és 32 százalékuknak van folyamatos kapcsolata egy bizonyos harmadikkal – állítja egy friss felmérés. Közben teljes iparág épült a hűtlenségre, alibi gyárral, szerető kereső oldallal, titkos találkahelyekkel. A fővárosban és vidéken számos helyen lehet néhány órára lakást bérelni. Érkezéskor a helyszínen kell fizetni a diszkréten várakozó kulcsátadónak, majd távozásnál többnyire a postaládába kell dobni a kulcsot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezért fontos matekot tanulni!

  Ezért fontos matekot tanulni!

  Van egy különös nép Dél-Amerika esőerdőiben, az ő világukban nem létezik a matematika. De mielőtt minden iskolás gyerek ebbe a matekmentes paradicsomba vágyna, nézzük meg, hogy miért léteznek olyan civilizációk, ahol nincsen matematika, és miért alakult ki mégis a legtöbb kultúrában.

 • Tudta? Ezekre is jó az ecet

  Tudta? Ezekre is jó az ecet

  Nagyon sokan a drága tisztítószereket vásárolják, mivel abban reménykednek, hogy végre tiszta lesz a gáztűhelyük, ragyogni fognak az odakozmált edényeik.

 • Tenyerünkön hordozzuk a különlegességünket

  Tenyerünkön hordozzuk a különlegességünket

  A tenyérből való olvasás az emberi sorsot illetően, nem új keletű tudomány. Sok-sok évszázadnyi tapasztalat alapján állítják, hogy vannak bizonyos vonalak, amelyekből következtetni lehet az illető személyiségére. Ilyen az „életvonal”. Az apost.com szerint világszerte sok ember hisz abban, hogy a tenyerünkön lévő vonalak sok mindent felfedhetnek a személyiségünkről és még a jövőt is segíthetnek megjósolni.