EUR: 326,39 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Pöceszagú Britney szobája

Igencsak kiakadtak legutóbbi Las Vegas-i fellépése után Britney Spearsre a show szervezői. Elmondásuk szerint az énekesnőnél trehányabb sztárral még nem volt dolguk, ugyanis a hotelszobája jobban bűzlött, mint egy középkori börtön.

– Cigaretta és több napja rohadó ételek szaga terjengett. A szemét szét volt dobálva a földön, valamint használt tányérokat is találtunk az egyik komódban. Ez a szoba olyan volt, mint ha egy serdülő tinilány lakott volna benne, nem pedig egy kétgyermekes anyuka – mondta el a személyzet egyik tagja, aki szerint pöceszag terjengett az egész szobában.

Britney Spears at the 2016 Billboard music awards at the T-Mobile arena in Las Vegas., Image: 286515580, License: Rights-managed, Restrictions: -FRA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Britney Spears at the 2016 Billboard music awards at the T-Mobile arena in Las Vegas., Image: 286515580, License: Rights-managed, Restrictions: -FRA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  “Tedd már le azt a mobilt!” – mordul fel gyakorta a legtöbb szülő, látva, hogy gyermeke nem tud leszakadni az online világról. Ha mázlink van, a csemete engedelmesen kilép a virtuális valóságból, ám gyakorta következik az unalom.

 • Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Április 28-án megkezdődött az idei Magyarország Szépe casting. Minden eddiginél több fiatal lány tette magát próbára, de hogy közülük ki lesz a 2019-es Miss World Hungary az a júniusi döntőben derül ki, melyet a Duna TV élőben közvetít majd.

 • Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  „Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben” – mondta Istenes Bence, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.