EUR: 326,25 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Sport

Profiktól tanultak a diákok

A jet-ski sport Hungaroringjének számító dunaharaszti tavon indult a hétvégén az országos bajnoki sorozat, ahol néhány ifjú titán egy tehetségkutató keretében bizonyíthatta be, hogy ő lehet a jövő nagy bajnoka. A csepeli Kolonics György Általános Iskola diákjai a szövetség és a Jet Power Hungary jóvoltából a sportág legsikeresebb versenyzőinek segítségével tanulhatták meg az alapokat, a hat legjobb pedig a bajnokság első futamán is rajthoz állhatott. – Kevesen tudják, de a jet-ski az egyik legsikeresebb magyar sportág, amely több világ- és Európa-bajnokot is adott, ezért tartjuk fontosnak, hogy megtaláljuk azokat az ifjakat, akik a Világkupa-győztes Gerencsér Csaba vagy a világbajnok Pala Tünde nyomdokaiba léphetnek – mondta a kezdeményezésről Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke.

Dunaharaszti jet-ski 07

Dunaharaszti jet-ski 07

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Wilder már 40 KO-nál tart

  Wilder már 40 KO-nál tart

  Deontay Wilder nem sok időt adott Dominic Breazeale-nek a ringben. A WBC nehézsúlyú világbajnoki övéért vívott csata első mentéből már csak 57 másodperc volt hátra, amikor egy szép ütéskombináció végén Breazeale eldőlt, mint a zsák.

 • Sportos kérdés a női BL-döntő ürügyén

  Sportos kérdés a női BL-döntő ürügyén

  Alighanem futballista lesz Berkesi Judit kislányából. Az M4 Sport riportere maga is focizott, és ugyan a hetedik hónapban van, de a fontos meccsekről nem hiányzik, és ő lett a budapesti Lyon–Barcelona női Bajnokok Ligája-döntő nagykövete.

 • Óriási sikerrel debütált az IFBB Diamond Cup

  Óriási sikerrel debütált az IFBB Diamond Cup

  Hatalmas sportdiplomáciai siker, hogy hazánk felkerült az IFBB legrangosabb versenyprogramjának, az IFBB Diamond Cup-nak a szervezői listájára, melynek köszönhetően tegnap az Akvárium Klubban 27 kategóriában adtak át díjakat.