2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Pucér menyasszony lett Petra

Különleges ajándékkal lepte meg férjét az meztelen valóságshow-ból megismert Petra. Párjával, Josie-val a Viasat3 Ádám keresi Évát című műsorában találkoztak, és tegnap este a csatorna másik műsorában, a Négy esküvőben össze is házasodtak. Petra úgy döntött, hogy stílusosan erotikus fotósorozattal lepi meg Josie-t.  Úgy tűnik, az ő esetükben az az extra, ha felöltözve látják egymást…

– Meglepetésnek szántam Josie-nak. Ezekkel a fotókkal egy kicsit visszatekinthetünk a megismerkedésünk körülményeire, de az is benne van, hogy most hol tartunk, illetve hová jutottunk, hiszen néhány hónap ismeretség után összekötjük az életünket. Josie-t imádom, ő életem szerelme! – fogalmazott Petra. Milyen romantikus!

Petra04 Petra05 Petra01 Petra02 Petra03

Kapcsolódó Cikkek

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.

 • Családot szeretne Mihalik Enikő

  Családot szeretne Mihalik Enikő

  Jótékonysági gardróbvásárt rendezett hazánk egyik legsikeresebb modellje, Mihalik Enikő, aki ez alkalomból őszintén mesélt a Lokálnak a mindennapjairól.