EUR: 346,06 Ft
CHF: 321,71 Ft
2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Extra

Pucér Petra: Abbahagyom a pornózást Krisztián miatt

Véget ért azt Ádám keresi Évát pucér valóságshow a VIASAT3-on. Petra azt mondta a Lokálnak, hogy tiszta szívből szerelmes a műsorban megismert párjába, Krisztiánba és annyira komolyan gondolja a kapcsolatot, hogy a pornózással is felhagy miatta.

Féltékenység, kiborulás, szerelem, újrakezdés – volt itt minden az Ádám keresi Évát utolsó adásában. A meztelen valóságshowban Krisztiánnak kellett döntenie, hogy a folyton féltékenykedő Petrát vagy a kissé félénk Lúciát választja-e. Sokak meglepetésére Petra mellett döntött, aki korábban bevallotta neki, hogy pornózásból él. Krisztián emiatt kiborult és azt mondta a lánynak, hogy így nem tudja elfogadni és ne is számítson arra, hogy ebből komolyabb kapcsolat is lehet. És hogy mi történt azután, hogy hazajöttek a szigetről? Petra és Krisztián elmesélte a Lokálnak.

– Még mindig együtt vagyunk, nagyon szeretem Krisztiánt – kezdte  Petra – Már össze is költöztünk és a szülőket is megismertük, remélem minden rendben lesz közöttünk. Tisztában vagyok azzal, hogy féltékeny típus vagyok, de mentségemre legyen mondva, még sosem voltam ennyire, mint most. Talán ez is bizonyítja, hogy őszinték az érzéseim. Szerintem nem furcsa, hogy csak magamnak akarom Krisztiánt. Amikor készültek közös meztelen képeink Lúciával, akkor is nagyon zavart, hogy Krisztián hozzá ért -magyarázta Petra, aki azt is elmesélte, hogy szerelme kedvéért felhagy a pornózással.


Petu Krisztián Lúcia1

Petunak (balra) nem tetszett, hogy Krisztián Lúciához (jobbra) ért. fotó: VIASAT3

– Miatta megteszem! De ez nem megy egyik napról a másikra, hisz senki sem fogja befizetni a csekkeket helyettem. Krisztián sem és nem is várnám el tőle. Nem akarok kitartott nő lenni – tette hozzá a fiatal lány.
Krisztián is úgy érzi, hogy így már működhet a kapcsolatuk és nem zavaró, hogy egy mezetelen valóságshowban ismerkedtek meg.
– Ugyanannyi esélyünk van arra, hogy boldogok legyünk, mint másoknak. Sok szempontból egy ilyen meztelen találkozás tisztább helyzetet teremt, nem kell azon gondolkodni, hogy mi lehet a ruha alatt, sokkal inkább figyelhetünk a másik belső értékeire – fogalmazott a macsó, aki lassan valóságshow-veteránnak számít, hisz korábban az Éden Hotel című műsorban is láthattuk.

Kapcsolódó Cikkek