EUR: 326,79 Ft
CHF: 290,99 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Extra

Pucér Petra: Abbahagyom a pornózást Krisztián miatt

Véget ért azt Ádám keresi Évát pucér valóságshow a VIASAT3-on. Petra azt mondta a Lokálnak, hogy tiszta szívből szerelmes a műsorban megismert párjába, Krisztiánba és annyira komolyan gondolja a kapcsolatot, hogy a pornózással is felhagy miatta.

Féltékenység, kiborulás, szerelem, újrakezdés – volt itt minden az Ádám keresi Évát utolsó adásában. A meztelen valóságshowban Krisztiánnak kellett döntenie, hogy a folyton féltékenykedő Petrát vagy a kissé félénk Lúciát választja-e. Sokak meglepetésére Petra mellett döntött, aki korábban bevallotta neki, hogy pornózásból él. Krisztián emiatt kiborult és azt mondta a lánynak, hogy így nem tudja elfogadni és ne is számítson arra, hogy ebből komolyabb kapcsolat is lehet. És hogy mi történt azután, hogy hazajöttek a szigetről? Petra és Krisztián elmesélte a Lokálnak.

– Még mindig együtt vagyunk, nagyon szeretem Krisztiánt – kezdte  Petra – Már össze is költöztünk és a szülőket is megismertük, remélem minden rendben lesz közöttünk. Tisztában vagyok azzal, hogy féltékeny típus vagyok, de mentségemre legyen mondva, még sosem voltam ennyire, mint most. Talán ez is bizonyítja, hogy őszinték az érzéseim. Szerintem nem furcsa, hogy csak magamnak akarom Krisztiánt. Amikor készültek közös meztelen képeink Lúciával, akkor is nagyon zavart, hogy Krisztián hozzá ért -magyarázta Petra, aki azt is elmesélte, hogy szerelme kedvéért felhagy a pornózással.


Petu Krisztián Lúcia1

Petunak (balra) nem tetszett, hogy Krisztián Lúciához (jobbra) ért. fotó: VIASAT3

– Miatta megteszem! De ez nem megy egyik napról a másikra, hisz senki sem fogja befizetni a csekkeket helyettem. Krisztián sem és nem is várnám el tőle. Nem akarok kitartott nő lenni – tette hozzá a fiatal lány.
Krisztián is úgy érzi, hogy így már működhet a kapcsolatuk és nem zavaró, hogy egy mezetelen valóságshowban ismerkedtek meg.
– Ugyanannyi esélyünk van arra, hogy boldogok legyünk, mint másoknak. Sok szempontból egy ilyen meztelen találkozás tisztább helyzetet teremt, nem kell azon gondolkodni, hogy mi lehet a ruha alatt, sokkal inkább figyelhetünk a másik belső értékeire – fogalmazott a macsó, aki lassan valóságshow-veteránnak számít, hisz korábban az Éden Hotel című műsorban is láthattuk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhalmozzák a kis Archie-t

  Elhalmozzák a kis Archie-t

  Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár.

 • Aurelio ellen vallott barátja

  Aurelio ellen vallott barátja

  Kedden reggel elkezdődött Aurelio tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken. A vád szerint a valóságshow-hős barátaival együtt elrabolta és bántalmazta N.

 • Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor decemberben ismerkedett meg a gyönyörű énekesnővel, Péterffy Lilivel, akivel azóta is tart a szerelem. Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a Lokálnak elárulta: Lili az első lány, aki megadja neki a kellő szabadságot, ezért is mondott igent a TV2 Ázsia Expressz című műsorára.