EUR: 333,66 Ft
CHF: 305,45 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Rendeződött Németh Kristóf és utóda viszonya

A Játékszín nemrégiben leköszönt igazgatója, Németh Kristóf és üzlettársa, Bank Tamás békejobbot nyújtottak egymásnak. Kristóf korábban úgy nyilatkozott, nem ért egyet azzal a döntéssel, hogy a továbbiakban Bank Tamás megválasztásával kettős ügyvezetéssel működjön a Játékszín. Az új ügyvezető elismerte elődje eddigi munkáját, és úgy érzi, hosszas egyeztetések után sikerült elsimítaniuk korábbi nézeteltéréseiket.

– Kristóffal, azt gondolom, megegyeztünk, nincs közöttünk nagy feszültség, ami van, az ebben az esetben teljesen normális. Szeretném, ha továbbvinné a futó darabjait, egyelőre úgy néz ki, hogy vinni is fogja, hosszú távon persze ő dönt, mit szeretne. Eddig is együtt csináltunk mindent, technikai értelemben annyi változik, hogy mostantól én írok alá. A következő évadban minden szempontból emelni kívánjuk a tétet, és meghaladni az idei körülbelül 130 ezres nézőszámot – mesélte az évad bejelentő sajtótájékoztatóján Bank.


Bank Tamás. Játékszín 2016/2017-es színházi évadát bejelentő sajtótájékoztató. 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Bank Tamás 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Németh Kristóf

Németh Kristóf

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója és felesége Lévay Viktória. Játékszín 2016/2017-es színházi évadát bejelentő sajtótájékoztató. 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója és felesége Lévay Viktória.  ( Fotó: Csudai Sándor )

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.