EUR: 345,78 Ft
CHF: 321,41 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Extra

Rendeződött Németh Kristóf és utóda viszonya

A Játékszín nemrégiben leköszönt igazgatója, Németh Kristóf és üzlettársa, Bank Tamás békejobbot nyújtottak egymásnak. Kristóf korábban úgy nyilatkozott, nem ért egyet azzal a döntéssel, hogy a továbbiakban Bank Tamás megválasztásával kettős ügyvezetéssel működjön a Játékszín. Az új ügyvezető elismerte elődje eddigi munkáját, és úgy érzi, hosszas egyeztetések után sikerült elsimítaniuk korábbi nézeteltéréseiket.

– Kristóffal, azt gondolom, megegyeztünk, nincs közöttünk nagy feszültség, ami van, az ebben az esetben teljesen normális. Szeretném, ha továbbvinné a futó darabjait, egyelőre úgy néz ki, hogy vinni is fogja, hosszú távon persze ő dönt, mit szeretne. Eddig is együtt csináltunk mindent, technikai értelemben annyi változik, hogy mostantól én írok alá. A következő évadban minden szempontból emelni kívánjuk a tétet, és meghaladni az idei körülbelül 130 ezres nézőszámot – mesélte az évad bejelentő sajtótájékoztatóján Bank.


Bank Tamás. Játékszín 2016/2017-es színházi évadát bejelentő sajtótájékoztató. 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Bank Tamás 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Németh Kristóf

Németh Kristóf

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója és felesége Lévay Viktória. Játékszín 2016/2017-es színházi évadát bejelentő sajtótájékoztató. 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója és felesége Lévay Viktória.  ( Fotó: Csudai Sándor )

Kapcsolódó Cikkek