EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Rendeződött Németh Kristóf és utóda viszonya

A Játékszín nemrégiben leköszönt igazgatója, Németh Kristóf és üzlettársa, Bank Tamás békejobbot nyújtottak egymásnak. Kristóf korábban úgy nyilatkozott, nem ért egyet azzal a döntéssel, hogy a továbbiakban Bank Tamás megválasztásával kettős ügyvezetéssel működjön a Játékszín. Az új ügyvezető elismerte elődje eddigi munkáját, és úgy érzi, hosszas egyeztetések után sikerült elsimítaniuk korábbi nézeteltéréseiket.

– Kristóffal, azt gondolom, megegyeztünk, nincs közöttünk nagy feszültség, ami van, az ebben az esetben teljesen normális. Szeretném, ha továbbvinné a futó darabjait, egyelőre úgy néz ki, hogy vinni is fogja, hosszú távon persze ő dönt, mit szeretne. Eddig is együtt csináltunk mindent, technikai értelemben annyi változik, hogy mostantól én írok alá. A következő évadban minden szempontból emelni kívánjuk a tétet, és meghaladni az idei körülbelül 130 ezres nézőszámot – mesélte az évad bejelentő sajtótájékoztatóján Bank.


Bank Tamás. Játékszín 2016/2017-es színházi évadát bejelentő sajtótájékoztató. 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Bank Tamás 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Németh Kristóf

Németh Kristóf

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója és felesége Lévay Viktória. Játékszín 2016/2017-es színházi évadát bejelentő sajtótájékoztató. 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója és felesége Lévay Viktória.  ( Fotó: Csudai Sándor )

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.