EUR: 345,86 Ft
CHF: 321,70 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Extra

Reviczky Gábor sámánnak köszönheti az életét

Közel egy éve történt, hogy Reviczky Gábornak félre kellett húzódnia az autópályán, mert hirtelen rosszul lett. Akkor még nem sejtette, hogy nagy a baj, bár korábban is fáradékony volt, és kimerült, orvoshoz azonban nem akart fordulni. Ám az autópályán történtek után megdöbbentő módon külföldi sámánok és látó emberek hívták fel a színész figyelmét egy különös dologra.

Fotó: dfp

Fotó: dfp

Reviczky Gábor az ország egyik legismertebb és legsikeresebb színésze, ő pedig mindig mindent meg is tett azért, hogy ez így maradjon. Folyamatosan vállalt forgatásokat, fellépéseket azzal sem törődve, hogy szervezete egy idő után jelezni kezdett: túlhajszolja magát. Ez lehetett az oka annak is, hogy észre sem vette, lábon kihordott két szívinfarktust. Persze érezte, hogy valami baj van, orvoshoz fordulni azonban nem akart. Majd egy külföldi utazás után mégis meggondolta magát.


– Oroszországban voltunk egy fesztiválon. Ott találkoztam egy sámánnal és néhány látóval. Őket még nem fertőzte meg a civilizáció mocska, tudnak úgy járni-kelni a világban, hogy átlátnak a rossz aurán. Nagyon tisztelem őket, mert felülkerekedtek rengeteg olyan dolgon, amelyen mi, egyszerű emberek nem tudunk. Egy ilyen találkozás alkalmával beszélgettem az egyik sámánnal, aki figyelmeztetett, hogy valami nem stimmel az aurámmal. Olyan lyukat lát rajta, amit egy súlyosabb betegség okozhatott, és azt is hozzátette, hogy a szívemmel lehet gond. Kérte, hogy minél hamarabb menjek orvoshoz. Hittem neki, így miután hazajöttünk, kivettem egy napot, és kivizsgáltattam magam egy orvos ismerősömmel. Akkor derült ki, hogy valóban baj volt. A hátsó szívkamra falán hegesedést talált, kettőt is, ez pedig azt jelentette, hogy két infarktust is kihordtam lábon – emlékezett vissza a Lokálnak Reviczky Gábor, aki azt mondja, bár megpróbál odafigyelni az intő jelekre, továbbra is túlvállalja magát. – Igyekszem lassítani, de nem nagyon lehet. Legutóbb az autópályán ért utol a baj, le kellett húzódnom, mert kivert a víz, és képtelen voltam vezetni. Azt gondoltam, csak egy enyhébb rosszullét. Ma már tudom, hogy ilyenkor azonnal orvost kell hívnom, és azt is tudom, hogy el kellene kerülnöm a stresszt, de az én szakmámban ezt aligha lehet.
Reviczky Gábor azt is elárulta, igyekszik több időt tölteni a családjával, de ahogy a túlhajszolt életmódon, úgy a fellépések és programok sűrűségén sem igazán tud változtatni. – A legkisebb unokámat körülbelül három hónapja nem láttam, biztos nagyot nőtt már, de sajnos ahogy a saját gyerekeimmel is alig tudtam találkozni, amíg felnőttek, az unokáimat is ritkán látom. Mindig ebbe a hibába estem. Most az a cél, hogy végre a legkisebb fiammal kijussak horgászni a közeli tóhoz, mert mindketten imádjuk a tavat és a csendet, de legnagyobb sajnálatomra ezt is alig tudjuk megszervezni.

Reviczky Gábor színész

Reviczky Gábor színész

Fotó: facebook

Fotó: facebook

Kapcsolódó Cikkek