EUR: 353,22 Ft
CHF: 327,82 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Extra

Saját nyomozást indított Lagzi Lajcsi

Néhány hét múlva lejár a nyomozás határideje Galambos Lajos ügyében. A lopással és vesztegetéssel gyanúsított zenész-producer azonban a saját szakállára szintén vizsgálódik, sőt, magánnyomozók és szakértők segítségét is kérte.

Lagzi Lajcsi azóta próbálja bebizonyítani ártatlanságát, amióta előzetes letartóztatása után kijött a börtönből. Most azonban elhatározta, hogy felgyorsítja a folyamatot és ő maga is nyomozásba kezd. A nem hivatalos vizsgálódás során magánnyomozók és szakértők hada dolgozik, persze nem kevés pénzért – árulta el a Lokálnak a Dáridó atyjának ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián. Nem arra keresik a választ, hogy ki lopott áramot, hanem arra, ki és milyen eszközökkel, milyen okból „szállt rá” Galambos Lajosra, vannak-e kreált bizonyítékok, akad-e olyan tanú, aki valótlant állított, és ki az, aki az egész ügy hátterében állhat.


Székesfehérvár, 2016. január 24. Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész mutatja mennyit fogyott és nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását. MTI Fotó: Lakatos Péter

Székesfehérvár, 2016. január 24.
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész mutatja mennyit fogyott és nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását.
MTI Fotó: Lakatos Péter

– Egy átlagos bűnügyi nyomozás esetében sem ritka, hogy védőként bizonyítékokat gyűjtünk, további tanúk után kutatunk. De a mostani ügy kicsit más, hiszen megszámlálni sem tudom, mennyi falba ütköztünk, s nem árulok el titkot azzal sem, hogy találtunk megdöbbentő bizonyítékokat, amelyek alapjaiban változtathatják meg az ügy megítélését – fejtette ki a jogász, aki hozzátette: ha a kezükben lesznek saját nyomozásuk eredményei, kiterítik kártyáikat a megfelelő fórum előtt.

Természetesen szerettük volna megkérdezni az előadóművészt is, aki a rendőrségéhez hasonló szófordulattal élve csupán annyit mondott, a folyamatban lévő nyomozásról nem szeretne elárulni többet.


– Számomra ennek a nyomozásnak hatalmas tétje van. Nemcsak a becsületem, de az egész életem ezen múlhat. Több szakemberrel tárgyaltunk, neves igazságügyi szakértőkkel, leszerelt rendőrökkel, akik magánnyomozóként működnek, és meg kell mondanom, többen megijedtek a megbízatástól. Akik pedig elvállalták, a szokásos honorárium többszörösét kérték, de eddig úgy tűnik, hogy egyetlen fillért sem dobtunk ki az ablakon, amit erre költöttünk – zárta a beszélgetést Lajcsi, akinek napjai reggeltől estig azzal telnek mostanság, hogy koordinálja és ügyvédjével feldolgozza a beérkező információkat.

Mint ismeretes, tavaly ősszel kattant bilincs Galambos Lajos és felesége, Boglárka csuklóján. A mulatós művész hosszú hónapokig volt előzetes letartóztatásban, mivel a gyanú szerint százmilliós értékben lopott közüzemi szolgáltatásokat, vizet, gázt és áramot lakóparkjában és boldogasszonypusztai birtokán. Lajcsiék eddigi nyomozása szerint azonban nem ezek miatt kellett 125 napot távol töltenie a családjától, elzárva a külvilágtól.

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka elküldte a büdös p*csába Lovasit

  Majka elküldte a büdös p*csába Lovasit

  Majka a napokban kifejtette: igazságtalannak érzi a zeneiparban dolgozók helyzetét és azt szeretné, hogy engedélyezzék a koncerteket. A kérdés csupán az, hogy jogos a kérés vagy játék a tűzzel? Sok országban, ahol lazítottak a korlátozásokon, újra lecsapott a koronavírus.

 • Színészi ambíciói miatt bántották Balázs Andit

  Színészi ambíciói miatt bántották Balázs Andit

  Balázs Andi pontosan tudja milyen nehéz, ha valakit kiközösítenek egy társaságból, csoportból. Kamaszként ő is átélte ezt, osztálytársai kerekded alkata és színésznői ambíciói miatt ugyanis rendszeresen kicsúfolták.

 • Narancsban trendi a nyár

  Narancsban trendi a nyár

  Ha nyár akkor naracssárga! Kétségkívül ez az egyik legvidámabb szín, barna bőrűeknek különösen jól áll. A sztárok is előszeretettel viselik, ugyanis vidám, kedves megjelenést kölcsönöz nekik.

 • Bízzunk a maszkban és a kézmosásban!

  Bízzunk a maszkban és a kézmosásban!

  Kik azok a “szuperterjesztők”, akik akár több tucat embernek is átadhatják a koronavírust? Mennyire bízhatunk abban, hogy a meleg idő lassítja a fertőzés terjedését?