EUR: 326,43 Ft
CHF: 290,18 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Somló Tamás betegsége előtt akart új életet kezdeni

Egy Budapest melletti településen vásárolt hatalmas villát Somló Tamás, hogy ott pihenhesse ki a turnék és koncertek fáradalmait és szabad hétvégéit a város zajától távol tölthesse. A szomszédok most arról számoltak be a Lokálnak, hogy kislánya édesanyjával, Gyöngyvérrel kezdték el rendbe tenni a birtokot, hogy együtt, családként költözhessenek oda.

A csodaszép villa az elmúlt néhány héten azonban teljesen magára maradt. Somló Tamás súlyos betegsége miatt nem igazán tudta folytatni a felújítással járó munkálatokat, így a rezidencia körüli zöld elburjánzott, teljesen eltakarja a csodaszép épületet a kíváncsiskodók elől. A szomszédok szerint azonban belül már minden készen áll a költözésre.


Somló Tamás 65 születés napját ünnepelte a "The Voice" stábjával és versenyzőivel a Törley múzeumban. Ennek alkalmával a művészt Törley Pezsgőbor lovaggá ütötték.

Somló Tamás 65 születés napját ünnepelte a “The Voice” stábjával és versenyzőivel a Törley múzeumban. Ennek alkalmával a művészt Törley Pezsgőbor lovaggá ütötték.

– Somló Tamásé a villa, nemrég vette – mondta az egyik szomszéd a Lokálnak. – Néhány hete láttam itt utoljára Tamást. A házat már elkezdték felújítani, úgy tudom, be akarnak költözni hamarosan. Belül négy szintje van, csodaszép, de sajnos csak a belső átalakítás kezdetéig jutottak. Hirtelen jött a betegsége, gondolom, ezért szakadtak meg a munkálatok. Látható, hogy a tavaszi zöld is azonnal ellepte a ház környékét – folytatta az utcában lakó úr, aki hozzátette, mindig is titokzatos báj lengte körül a hatalmas birtokot, hiszen rengeteg bokor és fa van az udvaron, így szinte egyáltalán nem lehet belátni. – A fiai többször kilátogatnak ide egyedül is. Somló viszont sosem egymagában jön, mindig a fiúkkal vagy a kislánya édesanyjával, Gyöngyvérrel. Mostanában sokat láttam őket együtt errefelé, illetve még azt megelőzően, hogy kiderült a betegsége. Azóta viszont nem járt erre senki, még a fiúk sem. Gondolom, igyekeznek minél több időt az apjukkal tölteni – vélekedett egy másik úr, aki az utcában lakik. Somló és Gyöngyvér már évekkel ezelőtt szakítottak, kislányuk miatt azonban megtartották a jó kapcsolatot. Most mégis úgy tűnik, közösen tervezték a jövőt abban a Budapest melletti kisvárosban, ahol a villa áll. Így két idősebb ikerfiához is közelebb lettek volna, akik szintén a közelben élnek édesanyjukkal. A legnagyobb fiú, Dávid Varsóban él lengyel édesanyjával.

A zenész és Gyöngyvér közelebbi kapcsolatáról szóló híreket azonban nem csupán a helyiek, de a Somló budapesti házában lakók is megerősítették. Nem csak az első feleséget, Lénát, hanem Gyöngyvért is látják időről időre a nagybeteg zenész lakásánál. – A szőke hölgy mellett olykor egy barna hajú, csinos, fiatalabb nő is meg szokta látogatni. Gondolom, mind a ketten ápolják. Remélem, hamar felépül, a környékbeliek is nagyon szeretik, sőt, már a kedvenc éttermében is hiányolják, ahol rendszeresen a kedvencét, zöldborsófőzeléket kér… – mesélte egy idős hölgy, aki szintén a gangos házban lakik. Somló Tamás telefonja napok óta néma, még a legjobb zenész barátai sem tudnak kapcsolatba lépni vele. Állapotáról senkinek sem beszél, a rajongók, barátok, kollégák csak messziről imádkoznak gyógyulásáért.


somlo-villa

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  “Tedd már le azt a mobilt!” – mordul fel gyakorta a legtöbb szülő, látva, hogy gyermeke nem tud leszakadni az online világról. Ha mázlink van, a csemete engedelmesen kilép a virtuális valóságból, ám gyakorta következik az unalom.

 • Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Április 28-án megkezdődött az idei Magyarország Szépe casting. Minden eddiginél több fiatal lány tette magát próbára, de hogy közülük ki lesz a 2019-es Miss World Hungary az a júniusi döntőben derül ki, melyet a Duna TV élőben közvetít majd.

 • Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  „Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben” – mondta Istenes Bence, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.

 • Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie a rendezővel együtt érkeztek és vonultak fel a fesztiválpalota vörös szőnyegén.