EUR: 325,34 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 27., hétfő
Hella

Extra

Sugárzik a boldogságtól a várandós Claudia

Rajongói legnagyobb örömére Liptai Claudia megosztott egy igazi nyári hangulatú fotót, amelyen kék virágkoszorúban pózol. Közösségi oldalán többen ki is fejtették, olyan gyönyörű, hogy szinte sugárzik, de akadt olyan is, aki kommentben vallott neki szerelmet. Néhányan pedig azt találgatják, vajon jelent-e bármit is a kék szín, hiszen bár Liptai Claudia már megosztotta rajongóival, hogy a kisbabája megmozdult, azt még nem árulta el, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt. Az utóbbi időben azonban szinte mindig hord valamilyen kék kiegészítőt, és ezt sokan célzásnak tekintik a baba nemére vonatkozóan. Előzetesen annyit lehet tudni, hogy a csemete körülbelül október végén érkezik majd.

Fotó: Liptai Claudia instagram

Fotó: Liptai Claudia instagram

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jolie még mindig a válásán kesereg

  Jolie még mindig a válásán kesereg

  Angelina Jolie és Brad Pitt hónapokkal ezelőtt végre hivatalosan is elváltak, az ex nej azonban még mindig azon gondolkodik, hogy vajon hol rontották el.

 • Magyar sikerek Cannes-ban

  Magyar sikerek Cannes-ban

  Különösen sikeresek voltak a magyarok a 72. cannes-i filmfesztiválon. Egy 13 éves magyar kisfiút, Százados Ábelt és az Oscar- és Golden Globe-díjat nyert Saul fia rendezőjét, Nemes Jeles Lászlót is ünnepelték.

 • Emilia Clarke: Beskatulyáztak

  Emilia Clarke: Beskatulyáztak

  A Trónok harca Daenerysét megszemélyesítő Emilia Clarke bevallotta, hogy évekkel ezelőtt nemet mondott a Szürke ötven árnyalata című film főszerepére…