2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Egyéb XXI.kerület

Szerencsét és sok futót hozott a 13-as szám

Már 13. alkalommal szervezte meg a Csepeli Futó, Szabadidő és Életmód Egyesület a Tiszta Duna-partért elnevezésű futóversenyt.

Futok

Több százan futottak a Duna-parton

A Csepeli Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontba több mint ötszázan látogattak el, akiknek jó része próbára is tette magát a különböző távú futóversenyeken. Ovis, kisiskolás és kutyás futás szerepelt a programban, amelyen három, hét és tíz kilométeres versenyeket rendeztek chipes időméréssel.


A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület hagyományosan részese volt az eseménynek, ők ezúttal az akadálypályájukkal és a lézeres lövészettel jöttek, de voltak fitneszprogramok, személyi edzői és életmód-tanácsadás, népi játékok, kézműves foglalkozás, arcfestés és egészséges ételek kóstolója.

KutyFut

Kutyás futásra is lehetett nevezni

A hagyományoknak megfelelően a futóversenyeket közös, zenés bemelegítés előzte meg, verseny közben pedig vízzel és limonádéval frissíthették fel magukat a futók, akik végül befutócsomagot is kaptak a teljesítményükért –számolt be a Csepel Öttusa Média.
A különböző futótávokat teljesítő kicsik mézeskalácsból készült érmet kaptak, a nagyobbak hagyományos medálokkal és tárgyjutalmakkal, fitneszbérletekkel gazdagodtak, a legszerencsésebbek pedig sétarepülést is nyertek.

frissito

Vizet és limonádét kaptak a párás melegben a sportolók

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.