2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Extra

Szexpokol! Bizarr titkokat rejtett Michael Jackson háza

Sokkoló dokumentum került elő a néhai popkirály 2003 novemberi neverlandi villájában tartott házkutatásról.  A horrorházként emlegetett birtok „játékszobájában” férfi, női, gyermek-, homo-, állati és szadomazó jeleneteket tartalmazó, betegesen perverz pornóképeket és videókat találtak a nyomozók.

A felsoroltakon kívül az irat szerint drogok, szexuális segédeszközök és gyógyszerreceptek is előkerültek, melyeket különböző pszichiáterek írtak fel a hét éve elhunyt sztár katasztrofális mentális állapotára. A számos gyermekmolesztálási perrel vádolt Jacksont a jelentés egy szexőrült, drogos ragadozóként jellemezte, aki többek között a vérre, kiskorúakkal való közösülésre, állatkínzásra, valamint a saját, a felvétel idején még kiskorú unokaöccséről készített szexi képekre izgult.


Tokió, 2007. március 4. Michael JACKSON amerikai popénekes a győzelem V-jelét mutatja rajongóinak, amint a tokiói Narita repülőtérre érkezik 2007. március 4-én. Jackson egy összejövetelen vesz részt, amelynek vendégei a 3500 dolláros (kb. 675 ezer forintos) jegy ellenében 30 másodpercet tölthetnek a sztár társaságában. (MTI/AP/Inouje Icuo)

A beteges szexuális szokásai miatt számos eljárás folyt Jackson ellen

A Santa Barbara-i rendőrkapitányság seriffje, Craig Bonner szerint számos adathordozót, naplót és egyéb műszaki kelléket is találtak a szobában, melyeken az énekes saját „élményeiről” vall. A felvételen szereplő emberekről egyelőre nincsenek hivatalos információk, az mindenesetre biztos, hogy nem csak hivatásos pornószínészekről készült anyagokat találtak.

– Az egyik beteges felvételen egy kisgyermek tart egy véresre vert libának tűnő tetemet – mesélte Bonner.

Aerial shots show Colony Capital employees enjoying their Christmas Party at Michael Jackson's Neverland Ranch. EXCLUSIVE Dec. 16th, 2010 Santa Ynez, CA nationalphotogroup.com, Image: 88653629, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, NPG

A néhai sztár birtoka maga volt a horror háza

Kapcsolódó Cikkek