EUR: 326,34 Ft
CHF: 289,14 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Sztárokkal erősít a Talpra magyar

Nagy meglepetésben volt részük ma reggel a Petőfi Rádió hallgatóinak, akiket Ujvári Zoltán, azaz Zola, Peller Mariann és Szakál Miklós köszöntött.

A Talpra magyart mostantól minden reggel más és más hírességek vezetik majd. Olyan neves zenészek, mint pl. Odett, Firkin, Kiss Sanyi az Intim Tornából, Czutor Zoli, Sooeri&Polek és még sokan mások ülnek majd a mikrofon mögé, hogy belekóstoljanak egy reggel erejéig milyen érzés a Talpra magyart vezetni.


Aggódniuk azonban nem kell a hallgatóknak, Harsányi Levi szabadsága után ismét velük lesz majd, ám addig számos meglepetés vár a Petőfi Rádió hallgatóira.

Hétfőn reggel Zola a kedvenc dalait megmutatta a hallgatók nagy örömére, így elhangzott a Matchbox Twenty-től a Disease, Deniztől a Nagyszínpad, Oasistől a Don’t look back in anger, Roy és Ádámtól pedig a Fullánk.  Zola elmondta, hogy bár voltak benne izgalmi faktorok vasárnap este, hiszen nem dolgozott még Mariannal vagy Mikivel, ám reggel pillanatok alatt kiderült, hogy egy profi csapatba került. Zola szívesen jönne máskor is, reméljük erre lesz lehetősége.

zola

Peller Mariannt elmondta, hogy személy szerint neki és Szakál Mikinek is jó érzés, sőt az egész rádiót feldobja, hogy olyan előadókkal vezethetnek műsort, akiknek a zenéjét is borzasztóan kedvelik. Külön élmény a zenészeket nem csak mint színpadi előadókat megismerni, hanem az emberi oldalukba is bepillantást nyerni.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy holnap ki köszönt benneteket és milyen dalokat hoz, akkor holnap reggel is hallgassátok a Talpra magyart Mariannal, Mikivel és egy újabb meglepetésvendéggel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen. A DK-n aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

 • A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  Vilmos herceget és Katalin hercegnét három csemetéjével együtt most látta először a világ közös fotón. A hercegné nemrég egy kertrészletet tervezett a Chelsea Garden Show-ra ahova a kicsiket is elvitték, az egyéves Lajos herceg pedig ellopta a showt.

 • Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Kim Kardashian már többször is aukcióra bocsátotta márkás cuccait, ezúttal azonban a férje, Kanye West döntött úgy, hogy ideje ismét kiselejtezni felesége gardróbját, mert szerinte az ami ott van, az maga a pokol.

 • Összeköltözött párjával Jordán Tamás

  Összeköltözött párjával Jordán Tamás

  Jordán Tamás már több mint egy éve boldog új párjával, és nemrég össze is költöztek. A színész egészsége pedig újra régi amióta szerelme mellette van, akit gyermekei is nagyon megszerettek.