2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Tápai Szabina lelépett

Kucsera Gábor felesége úgy döntött: az anyukáknak is jár a pihenés, és pár napja barátnőivel a magyar tenger felé vették az irányt. A választásuk egy eldugott kis balatoni községre esett.

– Télen már csináltunk egy kétnapos kiruccanást a barátnőmmel, most három napra léptünk le. Pihenéssel, túrázással, jó kis evésekkel és esti, bor melletti beszélgetésekkel telt a nyaralásunk. Egy kis kikapcsolódás jár a nőknek, anyáknak is, úgyhogy azt hiszem, ezt mindannyian megérdemeltük – mesélte a Lokálnak az épp hazafelé induló sportolónő, aki egy pillanatig sem aggódik, hogy férje egyedül maradt otthon kisfiukkal, Bencével.


– Az én férjem az egy csodaapa, semmilyen helyzettől nem esik pánikba, maximálisan rá lehet bízni Bencét. Egyedül a hiszti az, amit nehezebben visel és hamarabb kiborul, mint én, de ez szerintem normális. Beni a természetében jobban rám ütött, mint az apukájára: nem egy nyugis gyerek. Este nyolcra még nemigen lehet lefárasztani – nevetett fel Szabina, akinek nagy biztonságot nyújt az is, hogy a nagyszülők is közel vannak hozzájuk, és bár Gábor nem szorul rá, de ha bármilyen segítség kellene, Szabina édesanyja öt perc alatt ott terem.

Tápai Szabina - Három teljes napja feltöltődéssel, napozással és kikapcsolódással telt

Tápai Szabina –
Három teljes napja feltöltődéssel, napozással és kikapcsolódással telt

Tápai Szabina - A csinos kézilabdás a Balatonon eresztette ki a gőzt barátnőivel

Tápai Szabina –
A csinos kézilabdás a Balatonon eresztette ki a gőzt barátnőivel

kucsera

Kapcsolódó Cikkek

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.

 • Családot szeretne Mihalik Enikő

  Családot szeretne Mihalik Enikő

  Jótékonysági gardróbvásárt rendezett hazánk egyik legsikeresebb modellje, Mihalik Enikő, aki ez alkalomból őszintén mesélt a Lokálnak a mindennapjairól.