2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Tippmix: Így kell 500 forintból 371 ezret csinálni!

Focilázban ég az ország! Csak a Magyarország- Portugália meccsre 938 099 fogadás érkezett. A 3:3-as végeredményt 402 fogadó találta el, ez nekik 110-szeres nyereményszorzót jelentett.

A Magyarország – Portugália mérkőzés kapcsán (a kiegészítő fogadások adatait is figyelembe véve) 435,75 millió forint került kifizetésre – tájékoztatott a Szerencsejáték Zrt.


207 fogadás érkezett arra, hogy Gera Zoltán szerez gólt a mérkőzésen, Dzsudzsák Balázsban pedig 3 403 fogadó bízott.

Magyarország – Portugália (eredmény: 3:3) meccs érdekességei a Tippmixen:


– A fogadások 33 százaléka a magyarok sikerére, 36 százaléka a döntetlenre, 31 százaléka pedig Portugália győzelmére érkezett.

– Dzsudzsák Balázs szerez gólt?: Az eseményre fogadók 99 százaléka bízott benne, hogy a magyar csapat kapitánya a kapuba talál Portugália ellen. Dzsudzsák meg is hálálta a bizalmat, két gólt is szerzett a mérkőzésen, ami 6,50-szeres oddsot ért.

– Gólszám 3,5: Bár az Eb eddigi mérkőzései nem hoztak gólzáport,  nem lehetett panasz a csapatok támadójátékára: 6 gól is született a találkozón. Az eseményre fogadók 58 százaléka érzett rá helyesen, hogy 3,5 gólnál több gól lesz.

– Mindkét csapat szerez gólt?: 20 276 fogadó gondolta úgy, hogy mindkét csapat védelme kapitulálni fog a mérkőzés folyamán, ami az erre a fogadási lehetőségre tippet leadók 98 százaléka.

Az egyik legügyesebb Tippix-fogadó egy nyíregyházi játékos volt. Ő 500 Ft-os téttel, 2-es kötés típusú fogadással 371 250 Ft-ot nyert! Pontosan eltalálta, hogy az Izland-Ausztria meccsen, Izland a félidőben is vezet majd és a végén is nyer. De aminek az igazán nagy nyereményét köszönheti, az a magyar-portugál meccs: pontosan eltalálta a 3-3 döntetetlent.

Lyon, 2016. június 22. Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Lyon, 2016. június 22.
Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország – Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Elindult a roham a SZÉP-kártyákért

  Elindult a roham a SZÉP-kártyákért

  Egyre nagyobb érdeklődést tapasztalnak a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) kibocsátásában érdekelt pénzintézetek a konstrukció iránt, amely a januártól hatályos változások következtében egyedüli maradt a kedvezményesen, 34,5 százalékos adó- és járulékteher mellett nyújtható cafeteriaelemek között – írta a Világgazdaság.

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.

 • Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Rekordsebességgel terjednek az interneten azok a fotók és rövid videók, amelyek megörökítették, hogyan szállta meg rendszeresé váló “tettestársával”, Szél Bernadettel az MTVA székházát ismét, de ezúttal közkinccsé tett lyukas zoknijában az ellenzéki performanszok állandó főszereplője, Hadházy Ákos független képviselő.