EUR: 322,31 Ft
CHF: 283,03 Ft
2018. augusztus 19., vasárnap
Huba

Belföld

Tippmix: Így kell 500 forintból 371 ezret csinálni!

Focilázban ég az ország! Csak a Magyarország- Portugália meccsre 938 099 fogadás érkezett. A 3:3-as végeredményt 402 fogadó találta el, ez nekik 110-szeres nyereményszorzót jelentett.

A Magyarország – Portugália mérkőzés kapcsán (a kiegészítő fogadások adatait is figyelembe véve) 435,75 millió forint került kifizetésre – tájékoztatott a Szerencsejáték Zrt.


207 fogadás érkezett arra, hogy Gera Zoltán szerez gólt a mérkőzésen, Dzsudzsák Balázsban pedig 3 403 fogadó bízott.

Magyarország – Portugália (eredmény: 3:3) meccs érdekességei a Tippmixen:


– A fogadások 33 százaléka a magyarok sikerére, 36 százaléka a döntetlenre, 31 százaléka pedig Portugália győzelmére érkezett.

– Dzsudzsák Balázs szerez gólt?: Az eseményre fogadók 99 százaléka bízott benne, hogy a magyar csapat kapitánya a kapuba talál Portugália ellen. Dzsudzsák meg is hálálta a bizalmat, két gólt is szerzett a mérkőzésen, ami 6,50-szeres oddsot ért.

– Gólszám 3,5: Bár az Eb eddigi mérkőzései nem hoztak gólzáport,  nem lehetett panasz a csapatok támadójátékára: 6 gól is született a találkozón. Az eseményre fogadók 58 százaléka érzett rá helyesen, hogy 3,5 gólnál több gól lesz.

– Mindkét csapat szerez gólt?: 20 276 fogadó gondolta úgy, hogy mindkét csapat védelme kapitulálni fog a mérkőzés folyamán, ami az erre a fogadási lehetőségre tippet leadók 98 százaléka.

Az egyik legügyesebb Tippix-fogadó egy nyíregyházi játékos volt. Ő 500 Ft-os téttel, 2-es kötés típusú fogadással 371 250 Ft-ot nyert! Pontosan eltalálta, hogy az Izland-Ausztria meccsen, Izland a félidőben is vezet majd és a végén is nyer. De aminek az igazán nagy nyereményét köszönheti, az a magyar-portugál meccs: pontosan eltalálta a 3-3 döntetetlent.

Lyon, 2016. június 22. Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Lyon, 2016. június 22.
Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország – Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    A magyar kormány számára minden magyar fontos, éljen akár Magyarországon, akár a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén vasárnap.

  • A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.