2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Tönkretenné a válás George Clooneyt

Igencsak bebiztosította magát George Clooney ügyvéd felesége, Amal, amikor igent mondott a legendásan csapodár életű hollywoodi sármőrnek. Mint kiderült, hatalmas vagyont bukna az 55 éves színész, ha bárkivel is félrelépne. Egy ismerősük úgy nyilatkozott, hogy „egy csúnya 220 millió dolláros válás lenne belőle, ha George megcsalná Amalt”. Az átszámítva 67 milliárd forintos összeg igencsak földhöz vágná a színészt, akit mostanában amúgy is elkerülnek a sikerfilmek, és már rég nem tartozik az álomgyár legjobban fizetett sztárjai közé.

Celebrities actors and Directors attends the Opening Ceremony for the 66th Berlin Film Festival at the Berlinale Palast. Featuring: Amal Clooney, George Clooney Where: Berlin, Germany When: 11 Feb 2016, Image: 273763871, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.