EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Belföld

Utolsókból Elsők

Verőfényes napsütésben vehette át Toyota Yaris Selection autóját Kertész Brigitta a Petőfi rádió nyertese a Toyota Sakura autószalon jóvoltából.

Miután Szilasi János a Sakura cégcsoport vezérigazgatója átadta a kocsikulcsot a boldog tulajdonosnak, Szakál Miklós máris bevetette magát, és mikrofonvégre kapta a nyertest.

indexKiderült, a hölgynek még nincs jogosítványa, de mint elmondta, már a napokban elkezdi a vezetői engedélyhez szükséges tanfolyamok elvégzését.

Brigitta elárulta, első útja a Volt fesztiválra vezet majd, természetesen akkor még más vezeti majd a kocsiját. Bár már két hete tudja, hogy övé az új Toyota, a hírt még mindig nem sikerült teljesen feldolgozni, mesélte nekünk mosolyogva.

_MTZ4136

Kapcsolódó Cikkek

  • Katások nyugdíjjogosultsága 2019-ben

    Katások nyugdíjjogosultsága 2019-ben

    A kisadózó vállalkozás a főállású kisadózó után 2019-ben változatlanul havi 50 ezer forint, vagy – választása szerint – havi 75 ezer Ft, míg a főállásúnak nem minősülő kisadózó után havi 25 ezer forint tételes adót fizet a bevételi értékhatárig (a szintén változatlan 12 millió forint erejéig, viszont e tekintetben nagyon kedvező változás idén, hogy az alanyi áfamentes értékhatár is 12 millió forintra nőtt).

  • Fülöp Attila: A családközpontúságról kell szólnia a gyermekvédelemnek

    Fülöp Attila: A családközpontúságról kell szólnia a gyermekvédelemnek

    A családközpontúságról kell szólnia a gyermekvédelemnek, hiszen a gyermekeknek a családban van a legjobb helyük – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális ügyekért felelős államtitkára vasárnap, a Befogadlak nevű nevelőszülői program országjárásának záróhelyszínén, a budapesti Várkert Bazárban.