EUR: 326,31 Ft
CHF: 289,28 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb XVIII.kerület

Vakáció helyben

A Bókay-kert és a Vilmos Endre Sportcentrum lesz a központja az idei nyári táboroknak. A Városgazda szervezésében több sportággal is megismerkedhetnek a gyerekek a szünidőben.

Bókay kert, strand, gyerekek (Fotó: Máté Krisztián)

Idén is benépesül a Bókay (Fotó: Máté Krisztián)

A nyári táborok időpontjai
Úszás/vízilabdatábor (10 turnus): június 20-tól augusztus 26-ig


Küzdősporttábor (3 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től

Strandlabdarúgó-tábor (3 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től (a tábor ideje alatt a nagypályás labdarúgással is ismerkedhetnek a gyermekek)

Labdarúgótábor (6 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től, augusztus 8-tól, augusztus 15-től és augusztus 22-től (a tábor ideje alatt a strandlabdarúgás rejtelmeibe is bepillanthatnak a gyermekek)

Sportágválasztó általános tábor (4 turnus): július 11-től, július 18-tól, július 25-től és augusztus 1-jétől

Érdeklődni Magdáné Illés Katalinnál a 06-30-190-6632-as telefonszámon, jelentkezni írásban az [email protected] e-mail-címen lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.