EUR: 354,71 Ft
CHF: 333,55 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Extra

Varga Viki a legszexibb focistabarátnő

Nemrég az Eb egyik legszebb gólját lőtte Graziano Pellé. Az olasz csatárra nagyon büszke modellként dolgozó magyar modell barátnője, Varga Viki is.

Az olaszok büszkesége, Graziano Pellé nem csak jó játékos, de remek ízlése is van. A focista 2012-ben látta meg a gyönyörű Vikit, aki a hírek szerint először még kosarat adott neki. A jóképű olasz azonban nem adta fel, addig udvarolt a fiatal győri lánynak, amíg meg nem hódította a szívét. Viki később követte a focistát, aki Hollandiából Angliába igazolt. A szép pár még a Life magazin címlapján is szerepelt, így nem csodálkoznánk azon sem, ha később igazi világsztárokká válnának. Mindenesetre szerintünk a focistabarátnők közül Viki a legszexisebb!


Kapcsolódó Cikkek

  • Örök divat a csíkos

    Örök divat a csíkos

    Évtizedek óta divat a csíkos, nyáron ráadásul mindig a fénykorát éli. Előszeretettel hordjuk nyaralások, vitorlázások alkalmával, de a hétköznapokban is sikkes, stílusos viselet.

  • Tóth Vera párja mellett teljesedett ki

    Tóth Vera párja mellett teljesedett ki

    Tóth Vera és párja, Zoltán a koronavírus ideje alatt még több időt tudnak kettesben tölteni, mint korábban. A szerelmes pár leköltözött vidékre, hogy ott vészeljék át a karanténidőszakot.