2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Varga Viki a legszexibb focistabarátnő

Nemrég az Eb egyik legszebb gólját lőtte Graziano Pellé. Az olasz csatárra nagyon büszke modellként dolgozó magyar modell barátnője, Varga Viki is.

Az olaszok büszkesége, Graziano Pellé nem csak jó játékos, de remek ízlése is van. A focista 2012-ben látta meg a gyönyörű Vikit, aki a hírek szerint először még kosarat adott neki. A jóképű olasz azonban nem adta fel, addig udvarolt a fiatal győri lánynak, amíg meg nem hódította a szívét. Viki később követte a focistát, aki Hollandiából Angliába igazolt. A szép pár még a Life magazin címlapján is szerepelt, így nem csodálkoznánk azon sem, ha később igazi világsztárokká válnának. Mindenesetre szerintünk a focistabarátnők közül Viki a legszexisebb!


Kapcsolódó Cikkek

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.

 • Családot szeretne Mihalik Enikő

  Családot szeretne Mihalik Enikő

  Jótékonysági gardróbvásárt rendezett hazánk egyik legsikeresebb modellje, Mihalik Enikő, aki ez alkalomból őszintén mesélt a Lokálnak a mindennapjairól.