EUR: 344,58 Ft
CHF: 318,96 Ft
2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Extra

Végleg meggyógyult Rékasi Károly

Az utóbbi hetek rémhírei után végre pozitív híreket kaptunk Rékasi Károly állapotáról. Kedvese, Pikali Gerda megerősítette lapunknak, hogy a színész legutóbbi műtétje olyan jól sikerült, hogy előreláthatólag nem lesz szükség további beavatkozásra. 

A népszerű színész épp egy évvel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet. Azóta több műtétre is szüksége volt és a lábadozás is hosszú időt vett igénybe. Emiatt minden szerepét le kellett mondania. Kedvesével, Pikali Gerdával a Játékszínben találkoztunk, ahol megnyugtató információkat osztott meg a Lokál olvasóival szerelme állapotáról.


– Jól vagyunk, köszönjük. A gyógyulás útján van Károly, fel fog épülni. Most úgy áll a helyzet, hogy nem lesz szükség további műtétekre és a végleges gyógyulás időszaka következik. Igyekszik formába hozni magát augusztus végéig, az őszi színházi szezonra, mivel októbertől újabb közös munka vár ránk a József Attila Színházban. Emellett tervezzük, hogy felújítjuk a Boldogság című kétszereplős előadásunkat is, ami eddig csak egy előadást élt meg Kari állapota miatt. A távlati célja, hogy újra megerősödjön, ezért mindent meg is tesz, de minden segítséget meg is kap a színházban és persze tőlem is – mesélte Gerda, aki azt is hozzátette, hogy a nehezebb pillanatokat humorral próbálják megoldani.

Rékasi Károly Pikali Gerda A József Attila színház évadnyitója (Fotó: Máté Krisztián)

Rékasi Károly Pikali Gerda A József Attila színház évadnyitója (Fotó: Máté Krisztián)

A megerősödéshez fontosak a pozitív élmények, és ha minden jól megy, ebből sem lesz hiány a nyár folyamán. Gerdának lassan véget ér a színházi évad, és július végén a Tv2 Jóban-Rosszban című napi szappanoperája is szünetre megy. Augusztusra számos programötlete van a színésznőnek két gyermekével, Marcival és Barnabással, és az sem kizárt, hogy a lábadozó színész is csatlakozik hozzájuk.


– Horvátországba megyünk egy kicsit pihenni hármasban vagy négyesben, Károly állapotától függően. Nincsenek merev szabályok, mindketten úgy éljük az életünket, hogy mindenki jól érezze magát. A gyermekeimmel megvannak a mi kis apró szokásaink: például mindig velem alszanak el, ez nemcsak nekik, nekem is rettentően fontos. A két kis drágám odabújik, én pedig megígértem nekik, hogy amíg ez fontos nekik, addig így marad. Persze ők is már kamaszodnak, most éppen hatalmas focilázban égnek, már követni se tudom, hogy ki kit szeret éppen – mesélte nevetve Gerda.

Kék-zöld volt a hálóinges Gerda

forrás. Játékszín/Kanyó Béla

forrás. Játékszín/Kanyó Béla

Legújabb bemutatójában, A hűtlenség ára című darabban Gerda nem csupán a lelkét, de a testét is beleadta a minél hitelesebb alakításért.

– A próbák alatt úgy néztem ki, mint akit összevertek, annyira intenzív jelenetek vannak az előadásban. Persze minden perce megérte, hiszen hatalmas sikert arattunk partnereimmel, Nagy Sándorral és Németh Kristóffal – mondta büszkén Gerda a Játékszín sikerprodukciójáról.

Rékasi baleset helyszín Rékasi-baleset

rékasi

Kapcsolódó Cikkek