2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Vérlázító! Így alázzák a mi Királyunkat a szaklapban

Felháborító karikatúrát mutattak be a Goal.com oldalán. Nincs is rá nyomdafestéket tűrő szó, mi minden jut az embernek az eszébe annak a karikatúra láttán, amit a Goal.com sport portál lehozott a Magyarország – Belgium meccs után.

Azontúl, hogy az egekbe szökik minden normális ember vérnyomása a felháborító rajz láttán, még az is felvetődik, vajon milyen lelkülete lehet Omar Momaninak, ennek a förmedvénynek a megrajzolójának, hiszen ez nem egy szellemes valami, hanem sértő és megalázó. Pláne annak fényében, hogy még a nemzetközi szakértők szerint is Király Gábor csodásan védett.


Egyébként úgy tűnik, a jordán nemzetiségű karikaturista rajzának témája pont visszafelé sült el, ugyanis a poszt alatt egyre többen bírálják a szerzőt.

Mi csak azt üzennénk Omar Momaninak, széllel szemben nem lehet p….ni!

Közben a szaklap oldaláról törölték a bejegyzést, így az már csak a karikaturista oldalán található meg.

belga

Fotó: Facebook.com

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.