2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Külföld

Videó: két vödör aprópénzzel fizette ki gyorshajtási büntetését

Egy texasi fickót gyorshajtáson kapták, amikor a megengedett 30 mérföldes sebességkorlátozás ellenére a gázpedálon ragadt a lába és 39-cel “repesztett” végig a traffipax előtt. A 9 mérföldes sebességtúllépés miatt napokkal később egy 212 dolláros csekket kapott, amin jól fel is kapta a vizet.

Brett Sanders sosem szállt szembe a törvénnyel, ezért jó amerikai állampolgár módjára a lehető leggyorsabban rendezte is a számlát – de nem akárhogy.

A srác két vödörnyi, nagyjából 22 ezer darab egycentessel állított be a hivatalba, amit lazán az ügyintéző asztalára borított. A hivatalnokok közel három órán át számolták az aprót, aminek a végén kiderült, hogy még egy 7 dollár 81 cent túlfizetése is lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Nyugdíjba megy Palmerston macska, amely a brit külügyminisztérium főegerészeként szolgált az elmúlt több mint 4 évben – tudatta az állat Twitter-oldala mintegy 100 ezer követőjével pénteken.

 • Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Hamarosan lezárul a Gamaleja Intézet által kifejlesztett, Covid-19 elleni első orosz vakcina tesztelése, és a jövő héten bejegyzik – jelentette be Oleg Gridnyev orosz egészségügyi miniszterhelyettes pénteken újságíróknak Ufában, egy helyi kórházbővítés ünnepségén.

 • Európában a járvány második hullámára készülnek

  Európában a járvány második hullámára készülnek

  Különböző szigorításokkal a koronavírus-járvány második hullámára készülnek Európában, ahol továbbra is a legmagasabb a vírus okozta Covid-19-betegség halálos áldozatainak száma: a 708 ezerből 202 ezret a kontinensről jelentettek.