EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 25., szombat
Orbán

Külföld

Videó: két vödör aprópénzzel fizette ki gyorshajtási büntetését

Egy texasi fickót gyorshajtáson kapták, amikor a megengedett 30 mérföldes sebességkorlátozás ellenére a gázpedálon ragadt a lába és 39-cel “repesztett” végig a traffipax előtt. A 9 mérföldes sebességtúllépés miatt napokkal később egy 212 dolláros csekket kapott, amin jól fel is kapta a vizet.

Brett Sanders sosem szállt szembe a törvénnyel, ezért jó amerikai állampolgár módjára a lehető leggyorsabban rendezte is a számlát – de nem akárhogy.

A srác két vödörnyi, nagyjából 22 ezer darab egycentessel állított be a hivatalba, amit lazán az ügyintéző asztalára borított. A hivatalnokok közel három órán át számolták az aprót, aminek a végén kiderült, hogy még egy 7 dollár 81 cent túlfizetése is lett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Csomagba rejtett bomba robbant Lyonban

    Csomagba rejtett bomba robbant Lyonban

    Több ember megsebesült feltehetően egy csomagba rejtett pokolgép felrobbanása következtében péntek délután a franciaországi Lyonban – közölték a hatóságok.

  • Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése Cannes-ba

    Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése Cannes-ba

    Botrányba fulladt Abdellatif Kechiche visszatérése Cannes-ba: hat évvel az Adéle élete 1-2. fejezet című filmjének fődíja után a tunéziai származású francia rendezőnek a hivatalos versenyprogramba meghívott Mektoub, My Love: Intermezzo című filmjét olyannyira negatívan fogadta a csütörtök esti bemutatón a közönség, hogy a főszerepet alakító Ophélie Bau még a vetítés alatt távozott a teremből, a rendező pedig elnézést kért a nézőktől.