EUR: 317,82 Ft
CHF: 280,09 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Életmód

A hatalmas házi színpad, avagy a szerepjátékok

A szexuális élmény fokozása, születésnapi meglepetés vagy a legtitkosabb vágyaink megélése: csupán pár indok, ami miatt valaki felkeresi a legközelebbi szexshopot, és vásárol magának egy jelmezt meg pár apró kiegészítőt. A szexi nővérkék és az overallos tűzoltók kora azonban leáldozóban van, és helyettük már inkább a virtuális világ karaktereivel találkozhatunk az ágyunkban.

Talán az egész a filmek és a könyvek sokszor meseszerű világával kezdődött. Hölgyeim! Ki ne fantáziált volna már arról, hogy egy égő házból egy hibátlan mosolyú, sötét szemű, tökéletes testű tűzoltó menti ki? De ott vannak az erősebb nem tagjai is, akik szívesen vennék, ha egy 90-60-90-es, igen mélyen dekoltált ruhájú és kétes erkölcsű nővérke kötné be nekik az életmentő infúziót. Kár lenne tagadni, hogy nincsenek szerepálmaink, amelyeket szívesen váltanánk valóra egy kellemes szeretkezés során. A klasszikus szerepek mellett mostanában igazán közkedvelt lett sorozatok és videójátékok karakterének szerepébe bújni, nem beszélve a szuperhősökéről. Pár apró kellék segítségével pillanatok alatt két szexi mangakarakterré változhatunk, vagy akár a Trónok harca valamelyik szexuálisan túlfűtött szereplőjévé. Azonban fontos kiemelni, hogy ezeknek a játékoknak a lényege a kölcsönös bizalom, illetve a lefektetett játékszabályok, de erről majd picit később.


Most akkor ki van felül? 

Young couple in fantasy role play clothing man ties to the chair, Image: 49749489, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, AlamyA szexuális szerepjátékok jelentős része valamelyik fél dominanciájáról szól. A legklasszikusabb felállásokban mindig van egy aktív és egy passzív fél. A tanár néni elfenekeli a rossz diákot, a domina megbünteti a haszontalan kisfiút, és még sorolhatnánk. Ezekben a játékokban legtöbbször a nő veszi át a vezető szerepet, ezzel kiszolgáltatott helyzetet teremtve a férfinak. Fontosak azonban a szabályok! Minden csak egy előre megbeszélt forgatókönyv alapján történhet, és az extremitások, továbbá az esetleges durvaságok is csak addig mehetnek el, amíg a másik vissza nem zökken a valóságba, vagyis már nem élvezi az együttlétet. Érdemes ilyen esetre megadni egy jelszót, vagy látványosan kiesni a szerepből, ezzel jelezve a partnerünknek, hogy ebben a formában nem folytatódhat az aktus.


 

Elvesztem a szerepemben

Young couple holding two halves of broken heart over white background, Image: 205231227, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

Fontos tisztázni a két fél között a játék miértjét. Ha valaki csak kicsit színesíteni szeretné a szexuális életét, akkor egyszer-egyszer kinyitja a saját kis varázsszekrényét, és pár kellemes órára elhagyhatja a szürke hétköznapokat.Van azonban olyan eset, amikor valaki annyira beleragad a szerepébe, hogy már nem találja meg a kielégülést a hagyományos együttlétekben. Igen elgondolkodtató esetet osztott meg lapunkkal egy kétségbeesett feleség, akinek majdnem tönkrement a házassága a szexuális szerepjátékok miatt.

– A párommal sok szerepjátékot játszottunk, általában én voltam az irányító fél. Ideig-óráig működött, de végül a „normál” együttléteink alatt teljesen elveszett a férfiassága, és nem tudott már úgy teljesíteni, mint korábban. Szakember segítségét kellett kérnünk, mert kis híján ráment a házasságunk – mesélte Dóra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jön az eddigi legvadabb Mustang: a Shelby GT500

  Jön az eddigi legvadabb Mustang: a Shelby GT500

  Bár a történelem nem azt bizonyítja, hogy a Mustang márkanév elfáradt volna az autótörténelmi modell közel 55 éves sikersorozata alatt, de a Fordnál ügyelnek is rá, hogy rendre új lendületet adjanak a legenda továbbgördülésének.

 • Ingyen sütizhet, aki itt szobabiciklizik

  Ingyen sütizhet, aki itt szobabiciklizik

  Hosszú várakozás után megnyílt a kibővített Fitlife Cukormentes Cukrászda a budapesti Király utcában. Az immár 27 férőhelyes cukrászdában bárki kényelmesen elfogyaszthatja kedvenc süteményét.

 • Bővül a MOL Limo-zóna

  Bővül a MOL Limo-zóna

  Ígéretéhez híven bővítette szolgáltatási területét Budapest legnagyobb közösségi autmegosztó szolgáltatása a MOL Limo. A MOL Limo az alig egy évvel ezelőtti indulás után néhány hónappal már 35 ezer felhasználóval dicsekedhetett, akik idén már a főváros 4 további részen élvezhetik a limózást.

 • Óvatosan az új évi absztinenciával!

  Óvatosan az új évi absztinenciával!

  A hosszú tél kritikus az alkoholproblémákkal és más szenvedélybetegséggel küzdők életében, a szakember mégis arra int: az újévi fogadalom miatti leszokás nem hatékőny, a függőknek segítségre van szükségük, akiknek pedig nincs ilyen gondjuk, azoknak fogadalom sem kell, legfeljebb kidobják a maradék piákat otthonról.