EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Életmód

A hatalmas házi színpad, avagy a szerepjátékok

A szexuális élmény fokozása, születésnapi meglepetés vagy a legtitkosabb vágyaink megélése: csupán pár indok, ami miatt valaki felkeresi a legközelebbi szexshopot, és vásárol magának egy jelmezt meg pár apró kiegészítőt. A szexi nővérkék és az overallos tűzoltók kora azonban leáldozóban van, és helyettük már inkább a virtuális világ karaktereivel találkozhatunk az ágyunkban.

Talán az egész a filmek és a könyvek sokszor meseszerű világával kezdődött. Hölgyeim! Ki ne fantáziált volna már arról, hogy egy égő házból egy hibátlan mosolyú, sötét szemű, tökéletes testű tűzoltó menti ki? De ott vannak az erősebb nem tagjai is, akik szívesen vennék, ha egy 90-60-90-es, igen mélyen dekoltált ruhájú és kétes erkölcsű nővérke kötné be nekik az életmentő infúziót. Kár lenne tagadni, hogy nincsenek szerepálmaink, amelyeket szívesen váltanánk valóra egy kellemes szeretkezés során. A klasszikus szerepek mellett mostanában igazán közkedvelt lett sorozatok és videójátékok karakterének szerepébe bújni, nem beszélve a szuperhősökéről. Pár apró kellék segítségével pillanatok alatt két szexi mangakarakterré változhatunk, vagy akár a Trónok harca valamelyik szexuálisan túlfűtött szereplőjévé. Azonban fontos kiemelni, hogy ezeknek a játékoknak a lényege a kölcsönös bizalom, illetve a lefektetett játékszabályok, de erről majd picit később.


Most akkor ki van felül? 

Young couple in fantasy role play clothing man ties to the chair, Image: 49749489, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, AlamyA szexuális szerepjátékok jelentős része valamelyik fél dominanciájáról szól. A legklasszikusabb felállásokban mindig van egy aktív és egy passzív fél. A tanár néni elfenekeli a rossz diákot, a domina megbünteti a haszontalan kisfiút, és még sorolhatnánk. Ezekben a játékokban legtöbbször a nő veszi át a vezető szerepet, ezzel kiszolgáltatott helyzetet teremtve a férfinak. Fontosak azonban a szabályok! Minden csak egy előre megbeszélt forgatókönyv alapján történhet, és az extremitások, továbbá az esetleges durvaságok is csak addig mehetnek el, amíg a másik vissza nem zökken a valóságba, vagyis már nem élvezi az együttlétet. Érdemes ilyen esetre megadni egy jelszót, vagy látványosan kiesni a szerepből, ezzel jelezve a partnerünknek, hogy ebben a formában nem folytatódhat az aktus.


 

Elvesztem a szerepemben

Young couple holding two halves of broken heart over white background, Image: 205231227, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

Fontos tisztázni a két fél között a játék miértjét. Ha valaki csak kicsit színesíteni szeretné a szexuális életét, akkor egyszer-egyszer kinyitja a saját kis varázsszekrényét, és pár kellemes órára elhagyhatja a szürke hétköznapokat.Van azonban olyan eset, amikor valaki annyira beleragad a szerepébe, hogy már nem találja meg a kielégülést a hagyományos együttlétekben. Igen elgondolkodtató esetet osztott meg lapunkkal egy kétségbeesett feleség, akinek majdnem tönkrement a házassága a szexuális szerepjátékok miatt.

– A párommal sok szerepjátékot játszottunk, általában én voltam az irányító fél. Ideig-óráig működött, de végül a „normál” együttléteink alatt teljesen elveszett a férfiassága, és nem tudott már úgy teljesíteni, mint korábban. Szakember segítségét kellett kérnünk, mert kis híján ráment a házasságunk – mesélte Dóra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy dobásra készül a Netflix

  Nagy dobásra készül a Netflix

  Iparági elemzés szerint a Netflix a következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására.

 • Miről beszél ez a gyerek?

  Miről beszél ez a gyerek?

  A kamasz szleng olyan gyorsan változik, hogy a harminca-negyvenes szülők gyakran nem is értik, miről vaker a srác.

 • Fogerősítő ételek

  Fogerősítő ételek

  Vannak olyan zöldségek, gyümölcsök és egyéb hozzávalók, melyek természetes összetevőiknek, valamint a bennük található vitaminoknak köszönhetően szépen fehérítik a fogakat, ráadásul hozzájárulnak az íny egészségéhez és a gyulladások megelőzéséhez is.