2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Állati reggel volt a Talpra magyarban

Izgalmas 2 hét után véget ért a Talpra magyar vendég műsorvezetőinek felsorakoztatása.

Megannyi rendhagyó reggelen vagyunk túl,nagyon élveztük ezeket a különleges adásokat. Volt akivel már többször dolgoztam együtt és baráti is a viszonyunk, volt akit most ismerhettem meg és volt akivel sok év után találkoztunk össze újból – mondta Szakál Miki műsorvezető.


Pénteken az Animal Cannibals ébresztette a rádió hallgatóit.

Fantasztikus élmény a fiúkkal együtt műsort vezetni. Ugyanaz a lendület van bennük még mindig, mint amikor berobbantak a Takarítónővel – mesélte élményeit a műsorvezető. Azt éreztem, hogy semmit nem változtak azóta, maximum kicsit öregebbek lettünk mind. Készültem egy testhezálló feladattal a fiúknak, magyar és külföldi zenei párosokat kellett felismerniük. Meglepően jó arányban találták el – árulta el Szakál Miki.

8C3A2114
A mai zenék között szerepelt többek közt a The Biebers – Sun is Shining című új dala, Punnanytól az Élvezd illetve a Diaz & Mentha – A Part című slágere.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.