EUR: 325,48 Ft
CHF: 294,18 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Az Animal Cannibalsnek esőre is van B terve

Az Animal Cannibals, azaz Qka MC és Ricsipí igazán tapasztalt bulizó banda. Évtizedek óta fellépői, házigazdái, műsorvezetői a nyári fesztiváloknak, minden időjárási viszonyhoz hozzáedződtek. 

Tavaly a Balaton Soundot, idén az EFOTT-ot mosta el az eső, de a fesztiválozók lelkesedése mégis töretlen maradt. A legnagyobb hazai rendezvény, a Sziget Fesztivál még hátravan, az esemény teljes idejére 30 fokot jósolnak.

– A fesztiválok azért is jók, mert mindig történik valami, amit meg lehet oldani, és mindig meg is oldódik. Abszolút fel vagyunk készülve a változó időjárási viszonyokra, mondhatni tökéletesítettük a problémamegoldó rendszert. Kivetítő már a legtöbb helyen van, könnyen és gyorsan lehet kommunikálni a közönséggel, és jöhet hideg, eső, szél, mindig van B, C terv – mondták a fiúk a Lokálnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.