EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 15., szerda
Mária

Sport

Babos Tímea párosban negyeddöntős

Nehéz mérkőzést játszott Wimbledonban a Babos Tímea – Jaroszlava Svedova páros a Johanna Konta – Maria Sanchez kettős ellen, de a meccs végén Babosék örülhettek. A magyar – kazah kettős nem kezdte jól az első szettet és ez döntőnek bizonyult. Timi és Svedova elveszítették az első adogatójátékot. A második szettben azonban már simán jött a papírforma, 6:1-re meg is nyerték a játékrészt. A harmadik és egyben mindent eldöntő játszmát is sikerült hozniuk 7:5 arányban. Timi és Svedova következő ellenfele a Martina Hingis – Sania Mirza duó lesz, csütörtökön 12.30 órakor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bárban balhézott az NBA sztárja

  Bárban balhézott az NBA sztárja

  James Harden, a Houston Rockets kosaras sztárja után nyomoz a rendőrség, mivel a játékos és társasága érintett volt egy éjszakai bárban történt incidensben.

 • Madridi derbi a Szuperkupáért

  Madridi derbi a Szuperkupáért

  Madridi rangadó Tallinnban: ma este az észt fővárosban mérkőzik az európai Szuperkupáért a Bajnokok Ligája-győztes Real és az Európa Liga-első Atlético.

 • De Bruyne szakácsa a City-sikerek titka?

  De Bruyne szakácsa a City-sikerek titka?

  Jonny Marsh remek, két Michelin-csillagos éttermét hagyta ott a Manchester City kedvéért. A koppenhágai Noma elkényeztetett ízlésű vendégei helyett Kevin De Bruyne-re vagy éppen Ilkay Gündoganra és társaira főz.