2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Extra

Bébibumm! Íme a legszebb várandós sztármamik

A korábbi esztendőkhöz képest várandós sztárjaink idén még büszkébben mutogatják terhespocakjukat, miközben a rajongók már tűkön ülve várják, hogy  megérkezzenek a leggyönyörűbb hazai és világsztárok kisbabái.

Oliva Wilde: Második baba 32 évesen


2016 CFDA Fashion Awards - Red Carpet Arrivals Featuring: Olivia Wilde Where: New York, New York, United States When: 07 Jun 2016, Image: 289151404, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

Az egzotikus arcú színésznő Hollywood legmerészebb kismamáinak egyike. Sok kolléganőjével ellentétben abszolút nem szégyelli terhespocakját, sőt egyenesen szexissé is teszi a várandósságot a vörös szőnyegen, nem kevés fejfájást okozva ezzel szerelmének, Jason Sudeikisnek. A párnak már van egy közös gyereke, a kétéves Alexander, és reményeik szerint most kislányuk születik. 

Blake Lively: Második baba 28 évesen


*PREMIUM EXCLUSIVE* **NO WEB, MUST CALL FOR PRICING** Westerly, Rhode Island - New Hollywood couple Taylor Swift and Tom Hiddleston started 4th of July festivities going of a dip in the ocean with Hollywood stars: Ruby Rose, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Blake Lively, Ryan Reynolds and OITNB’s Uzo Aduba. The large group was in a great mood, jumping waves and posing for selfies. July 03, 2016, Image: 293105930, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

A Pletykafészek sztárja szintén második gyermekét várja szupersztár szerelmétől, Ryan Reynoldstól. Wilde-hoz hasonlóan nem vártak túl sokat, hiszen lányuk, James még csak másfél éves, de máris érkezik a kistestvér, aki a pletykák szerint kisfiú lesz, bár az infót a házaspár még nem erősítette meg. Lively szintén nem tartozik a szégyenlős sztárok közé, az sem zavarta, hogy egy lesifotós bikiniben fotózta a terhespociját.

Mila Kunis:  Másodszorra ikrek 33 évesen

Mila Kunis shows her baby bump during a visit to the studio with some friends in Los Angeles, Image: 292001015, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Ha hihetünk a pletykáknak, néhány héten belül nagycsaládos apuka lesz Asthon Kutcher, mivel állítólag kedvese, Mila ikerbabákkal terhes. A hírt még nem erősítették meg, mindenesetre a színésznő nagyon takargatja hasát: csak bő és sötét ruhákat visel mostanában. A két sztárnak szintén van már egy közös lánya, a lassan kétéves Wyatt Isabelle.

Liptai Claudia:  Második baba 42 évesen

forrás: facebook/liptaiclaudiahivatalosoldala

forrás: facebook/liptaiclaudiahivatalosoldala

A Tv2 műsorvezetője a legutóbbi A Nagy Duett szériája alatt jelentette be, hogy második gyermekével várandós.

Párjával, Pataki Ádám cukrásszal egyelőre több részletet nem osztottak meg a picivel kapcsolatban, de többen úgy gondolják, hogy  a kék színű kismamaruhákkal Claudia már megüzente, hogy fiút hord a szíve alatt. Liptainak már van egy közös kislánya Gesztesi Károllyal, a 10 éves Panka.

 

 

 

 

 

 

Lajtai Kati: Első baba 38 évesen

Forrás: Facebook/lajtaikatihivatalos

Forrás: Facebook/lajtaikatihivatalos

Tavasszal bombaként robbant a hír, miszerint a második trimeszterben jár a Kismenők zsűritagja. Kati jelenleg nyolcadik hónapos terhes, így hamarosan már karjában tarthatja kisfiát.

Az énekesnő korában elmesélte a Lokálnak, hogy egyszerre szeretne barátja és édesanyja lenni születendő kisfiának és ragaszkodik a természetes szüléshez.

Kapcsolódó Cikkek