EUR: 326,34 Ft
CHF: 289,14 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Aktuális

Belehalt a Balaton Soundon szerzett sérüléseibe egy 18 éves lány

A tinédzser először rosszullétre panaszkodott, ezért barátai a fesztivál területén működő egészségügyi ellátóba kísérték.Az ápolószemélyzet megvizsgálta a fiatal lányt, majd folyadék- és ásványianyag-pótlás után elengedték – írja a Bors. Nincs kizárva, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt lehetett, ugyanis nem sokkal később a lány elesett és beverte a fejét a betonba. Ezt követően azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy nagy a baj. Sajnos a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni a fiatal lány életét.

A család a történtek után azonnal felvette a kapcsolatot egy jogásszal, ugyanis tudni szeretnék, hogy mi történt a gyermekükkel. A rendőrség egyelőre nem indított eljárást az ügyben.


Nem ez volt az egyetlen negatív történet, ami beárnyékolta a fesztivál jó hangulatát. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, eszméletlen állapotban találtak két lányt a Zamárdiban rendezett Balaton Sound egyik fellépője, a kanadai DVBBS öltözőkonténerében. A rendőrség négy külföldi férfit állított elő. A nyomozás még jelenleg is tart.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így befolyásolja az EP-választásokat a Soros-hálózat

    Így befolyásolja az EP-választásokat a Soros-hálózat

    Klímasztrájk felkiáltással szervez Európaszerte, így Magyarországon is tüntetéssorozatot két nappal az EP-választások előtt a Soros-hálozathoz ezer szálon kötődő AVAAZ háttérszervezet, ráadásul a beharangozásokban a klímaváltozásnál jóval többet foglalkoznak az egyesült Európa eszméjével és a migránssimogató politika megtartásával.

  • Brüsszel újra erőlteti a migrációt

    Brüsszel újra erőlteti a migrációt

    A választási kampány kezdetén minden képviselőhöz eljuttatták az Európai Unió legfrissebb hivatalos dokumentumát a nemzetközi migrációról. A Jean-Claude Juncker vezette bizottság által megrendelt, márciusban publikált tanulmányból jól látszik, hogy az unió vezetői a migrációt tartják az európai jövő alapjának – írta a V4NA nemzetközi hírügynökség.