EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 25., szombat
Orbán

Belföld

Borzalmas! Kismamát vertek agyba-főbe Pécsen

Kegyetlen bűncselekményről számolt be a Bama.hu. A lap azt írja, egy olvasójuk értesítette a szerkesztőségüket arról, hogy egy kismamát brutálisan megvertek a Hősök terén, életveszélyesen megsérült.

Az ügy körülményeinek vizsgálata céljából a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt. Az elkövető felkutatása folyamatban van – mondta a rendőrség portálnak.

Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a július 5-én kórházba szállított sértett sérülései bántalmazásból származnak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kövér: Minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik

    Kövér: Minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik

    Máté evangéliuma nemcsak arra figyelmeztet, hogy minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik, hanem a hitet is élteti mindannyiunkban, hogy a lélekben önmagára találó nép lélekszámban is gyarapodásnak indul – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Taksonyban, az új református templom és közösségi ház felszentelésén.

  • Megújult a Svábhegyi Bölcsőde

    Megújult a Svábhegyi Bölcsőde

    Megújult a fővárosi XII. kerületben található Svábhegyi Bölcsőde, a több mint félmilliárd forintos fejlesztés keretében két új épületszárnnyal bővült az intézmény épülete, valamint annak környezetét is rendbe tették.