2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Külföld

Borzalom! Könyörtelenül fejbe lőtte életükért könyörgő lányait az anya

Borzalmas tragédia helyszínére riasztották a rendőröket, miután egy texasi családi ház udvarán mindkét lányát kivégezte a saját édesanyjuk. A brutális gyilkosságot apjuk és a család szomszédja is végignézte. A rendőrség nyilvánosságra hozta azt a telefonbeszélgetést, amin jól hallható, ahogyan a 42 éves Christy Sheats lányai az életükért könyörögnek.

„Kérlek, anya! Bocsáss meg! Ne lőj!” Nem sokkal később egy sikítás hallható a felvételen, majd tovább fohászkodnak a lányok: „Sajnálom! Kérlek, ne szegezd ránk a fegyvert!”


Apjuk megpróbálta megakadályozni a tragédiát, ám amikor a férfi felajánlotta feleségének, hogy bármit megtesz, csak tegye le a fegyvert, a hívás hirtelen megszakadt.

Az édesanya és kisebbik lánya, Madison

Az édesanya és kisebbik lánya, Madison /Fotó: Facebook

A szomszéd vallomása szerint miután a pszichopata anya végzett gyermekével, odasétált az idősebbik lányához is, majd őt is hidegvérrel agyonlőtte. Az édesapa a tragédia után a rendőröknek elmondta, hogy a depresszióval küzdő párja csak neki akart szenvedést okozni, de mindezek ellenére nem vele, hanem gyermekeivel végzett. Az asszony tisztában volt vele, hogy a férfi imádja lányait, így most egy életen keresztül hordhatja vállán ennek a szörnyű gyilkosságnak az emlékét.


Taylor és az édesapja /Fotó: Facebook

Taylor és az édesapja /Fotó: Facebook

A brutális kivégzés az édesapa születésnapján történt, ráadásul az idősebbik gyermekük éppen azon a héten akart férjhez menni. Az anya lába alól akkor csúszott ki a talaj, amikor egy veszekedést követően szobafogságra akarta ítélni a 22 éves Taylort, ráadásul meg akarta tiltani, hogy vőlegényével találkozzon. Apja ekkor lépett közbe mondván, hogy néhány nappal az esküvő előtt ezt nem teheti meg egy felnőtt lánnyal. Ezután nyúlt a fegyverhez az asszony.

A helyszínre kiérkező rendőrök kénytelenek voltak lelőni az anyát, mivel az nem volt hajlandó letenni a fegyvert.

Kapcsolódó Cikkek