EUR: 326,33 Ft
CHF: 290,79 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Extra

Brutális fogyás! 40 kilótól szabadult meg István

Negyven kilót fogyott és tíz évvel fiatalabbnak néz ki az egykor 134 kilós Gregor István. A 27 éves trombitás hihetetlen lelkierővel változtatott az életén, és azóta másoknak is segít életmódtanácsokkal.

Egy év alatt 40 kilót fogyott, majd újabb egy év alatt súlyzós edzéssel izmokat épített – Gregor István óriási kitartással új embert faragott magából. Jelenleg pultosként dolgozik Ausztriában és zenél. Mindenki azt kérdezi tőle, hogyan kezdődött, és mi a titka. A külföldön élő trombitás a Lokálnak elárulta.


– 2013-ban biztonsági őrként dolgoztam Grazban egy sportkomplexumnál. Megláttam egy mérleget, és egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne álljak rá. 134 kilót mutatott, nem akartam elhinni, teljesen megdöbbentem. Annyira mélyen érintett, hogy azt gondoltam, ez nem mehet így tovább, lefogyok. Reggel már úgy mentem haza a munkából, hogy megcsinálom. Először elkezdtem megreformálni az étkezésem: négyóránként ettem kis adagokat. Naponta órákat olvastam a táplálkozásról és az edzésmódszerekről. Pár héttel később beiratkoztam egy edzőterembe. Ekkor még csak mínusz öt kilónál jártam. A személyi trénerem azt javasolta, hogy a súlyzózás mellett végezzek úgynevezett aerob edzést, ami nálam gyors sétát jelentett. Mindeközben kivontam az étrendemből a cukrot és a fehér lisztet. Úgynevezett tiszta étkezést követek, ami nem diéta, de ahhoz közelít (50-50 százalék szénhidrát- és fehérjebevitel). Persze a zsírról és a vitaminról sem szabad megfeledkezni. Ha jól akarunk kinézni, elengedhetetlen, hogy elhagyjuk az úgynevezett rossz szénhidrátokat. Sajnos a csipsz, fagyi, keksz, fehér kenyér, cukros üdítőital, alkohol mind felejtős. Összegezve: a legfontosabb a rendszeres táplálkozás, a sok zöldség, este kevés vagy nulla szénhidrát és a kemény edzés. Heti egyszer lehet bűnözni, és nem szabad drasztikusan nekiállni, heti fél-egy kiló leadása az optimális. A súlyfelesleget sem két hét alatt szedtük fel – magyarázta István, aki ötszázezer forintnak megfelelő összeget költött új ruhákra. Nem tagadja, a fogyástól ő maga is megváltozott.

– Amikor 130 kiló felett voltam, arról álmodtam, hogy lefogyok, és a lányok majd megnéznek, milyen jól nézek ki. Bemegyek a diszkóba, és a legjobb csajok velem fognak táncolni. De amikor eléred a célod, valahogy az értékrended is megváltozik. Más dolgok számítanak, mint előtte, és ez talán így is van jól.


gregor istvan

Csodás változás! Fogyás előtt: 2013 aug – fogyás után: 2015 nov

gregor istvan2

Kapcsolódó Cikkek

  • Hurrá, itt a gyereknap!

    Hurrá, itt a gyereknap!

    Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyerekeket, akiknél nincs tisztább és ártatlanabb teremtés a Földön. Ők azok, akik megnevettetnek és megríkatnak minket, nélkülük bizonyára üresek lennének a mindennapjaink.

  • Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Testépítőversenyre készül Gömöri András Máté, már csak néhány napja van hátra a nagy napig. Hosszú út vezetett ideáig, de mint mondja, 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla a holtpontokon is átsegítette, amiért nem lehet elég hálás neki.