EUR: 345,14 Ft
CHF: 320,90 Ft
2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Külföld

Cipőivel hódít az új Vaslady

Amilyen konzervatív az új brit miniszterelnök, Theresa May öltözködése, annyira feltűnőek a cipői. A szakértő szerint ezzel akar erőt mutatni.

– A nők a cipőben nem ismernek kompromisszumot, még ha tanácsadó öltözteti is őket – hangsúlyozta lapunknak adott válaszában Rabócsi Renáta divattervező. – Korábbi munkáim során részese voltam, ahogy egy neves hazai tervező adott tanácsokat vezető női politikusoknak. Általában azt a tanácsot kapták, hogy különösen fontos meghívásokra mindig érkezzenek élénk, akár tűzpiros cipőben, mert azzal erőt, hatalmat sugároznak. Vélhetően az új brit miniszterelnök is azért visel feltűnőbb lábbeliket, hogy hangsúlyozza: elszántan áll neki a rá váró feladatok megoldásának.


London, 2016. július 13. II. Erzsébet brit uralkodó (j) üdvözli Theresa Mayt, a kormányzó brit Konzervatív Párt új vezetőjét, eddigi belügyminisztert a londoni királyi rezidencián, a Buckingham-palotában 2016. július 13-án. Theresa May átveszi a kormányfői tisztséget a posztjától megvált David Camerontól, és ezzel az Egyesült Királyság második női miniszterelnöke lesz. Cameron azt követően mondott le, hogy a brit EU-tagságról rendezett június 23-i népszavazáson a többség arra voksolt, hogy az Egyesült Királyság lépjen ki az Európai Unióból. (MTI/EPA/Dominic Lipinski)

London, 2016. július 13.
II. Erzsébet brit uralkodó (j) üdvözli Theresa Mayt (MTI/EPA/Dominic Lipinski)

London, 2016. július 13. Theresa May új brit miniszterelnök cipőjéről készült kép a brit kormányfői rezidencia, a Downing Street 10. előtt tartott sajtóértekezlet után Londonban 2016. július 13-án. Az 59 éves Mayt II. Erzsébet királynő bízta meg kormányalakítással, miután David Cameron, az eddigi miniszterelnök benyújtotta lemondását. Cameron azt követően mondott le, hogy a brit EU-tagságról rendezett június 23-i népszavazáson a többség arra voksolt, hogy az Egyesült Királyság lépjen ki az Európai Unióból. (MTI/AP/Frank Augstein)

London, 2016. július 13.
Theresa May új brit miniszterelnök cipőjéről készült kép (MTI/AP/Frank Augstein)

London, 2016. július 13. Theresa May brit belügyminiszter érkezik a londoni kormányfői rezidenciára, a Downing Street 10. címre, amely előtt David Cameron brit miniszterelnök macskája, Larry pihen 2016. július 13-án. Ezen a napon Theresa May átveszi a kormányfői tisztséget a hivataláról lemondott David Camerontól. (MTI/AP/Kirsty Wigglesworth)

London, 2016. július 13.
Theresa May brit belügyminiszter érkezik a londoni kormányfői rezidenciára(MTI/AP/Kirsty Wigglesworth)

epa05420722 Britain's Home Secretary Theresa May officially launches her campaign to become Prime Minister at Austin Court in Birmingham, Britain, 11 July 2016. Mrs May is to be the UK's second female prime minister, after her only remaining rival, Andrea Leadsom, sensationally dropped out of the race to succeed David Cameron earlier the same day. EPA/CHIRS RADBURN UK AND IRELAND OUT

 Theresa May

Címkék

Kapcsolódó Cikkek