2020. július 07., kedd
Apollónia

Külföld

Csak pucéran rendelhetsz az étteremben

A látogatószám csökkenését igyekszik megakadályozni egy milánói étterem tulajdonosa azzal, hogy hetente egy nap csak pucér vendégeket szolgál ki: pénteken nyílik Olaszország első étterme meztelenek számára.

A L’Italia-Americano nevű étterem a hatvanas évek stílusával és táncparkettel várja a vendégeit, akik hetente egyszer, péntekenként egy öltözőben megszabadulhatnak ruháiktól, csak ezután foglalhatják el asztalukat. A vendégek fényképezése szigorúan tilos – írja hétfői számában a La Stampa című olasz napilap.


“Az étteremmel is rendelkező közeli bevásárlóközpont megnyitása a környéken sok vendéglátóegységet kényszerített arra, hogy bezárjon. Azt gondoltam, vagy találok módszert arra, hogy az éttermemet egy piaci rést betöltő hellyé változtassam, vagy le kell húznom a redőnyt. Az első verziót választottam” – mondta el Cerro Maggiore tulajdonos.

A menü két főre 120 euróba (37 ezer 500 forintba) kerül, de csak 80 euróba, ha a vendégek online foglalnak asztalt.

“Egy pucér étteremnek semmi köze a szexhez. Tiszteljük a törvényeket, ügyelünk arra, hogy a vendégeink megfelelően viselkedjenek” – hangsúlyozta Maggiore.

Kapcsolódó Cikkek