EUR: 326,25 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb

Csobot Adél büszkén vállalja a testét

A fiatal édesanya, Csobot Adél és párja külföldön voltak az elmúlt napokban, ahova közel két hónapos kisfiukat, Nátánt is magukkal vitték. Adél pedig máris megmutatta magát fürdőruhában, a kicsi születése után először. A rajongók és kommentelők egyenesen példaértékűnek ítélték a fotót. – Nagyon jó formában vagy Adél, kellemes pihenést a családnak – írja egyikük, míg egy másik megköszönte az énekesnőnek, hogy vállalja szülés utáni alakját. – Dicséretes, hogy vállalod az alakod ilyen röviddel a szülés után, ez sokaknak erőt ad, köszönöm – írta. Volt persze olyan is, aki nem tartotta illendőnek, hogy Adél friss édesanyaként így pózol, a többség azonban tetszését fejezte ki.

Fotó: facebook

Fotó: facebook

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.