2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Damu kamu terhesség miatt perel

Bombaként robbant a hír, hogy Damu Edinát a minap nem alkohol okozta gyomorvérzéssel, hanem vetéléssel szállították kórházba, sőt, újabb gyermeke is Damu Rolandtól fogant. A színész perre megy és állítja: fizikai képtelenség a történet…

Gyomorvérzés vagy tragikus vetélés? – ezt kérdezi mindenki, aki az elmúlt napokban követte Damu Roland és (még) felesége, Edina botránytörténetének újabb fejezetét. Természetesen megkerestük az érintetteket is, vajon mi az igazság, de Edinát és édesanyját lapzártánkig nem tudtuk elérni. A színész azonban készségesen nyilatkozott.damu1


– Fizikai képtelenség, hogy Edina terhes lett volna tőlem – kezdte a Lokálnak Damu Roland. – Egyébként is, akit vetéléssel visznek kórházba, nem a gasztroenterológiára fektetik be, márpedig Edina ott volt, magam is láttam. Az is érdekes, hogy állandóan hívogat, szerda éjfélkor is csörgött, hogy rosszul van, elvonási tünetei vannak, de arról egy szót sem szólt, hogy másnap egy ilyen cikk jelenik majd meg.

Természetesen felhívtam, amint megláttam, de tagadott mindent, azt mondta, ilyesmit nem nyilatkozott. Hogy miért csinálja? Nem tudom, csak az alkoholizmus mellékhatására tudok gondolni, az elvonási tünetekre pedig egy züllött, de megtért emberről szóló könyvet ajánlottam – tette hozzá Roland, aki azt is elmondta, perre megy, az ebből befolyó összegből pedig kislányának, Majának fog számlát nyitni.

– A legszomorúbb az, hogy ilyen történettel haknizik, miközben sok nőnek sajnos tényleg át kell élnie egy vetélést vagy egyáltalán nem is lehet gyereke.

Damu Roland felesége és anyósa (Fotó: Máté Krisztián)

Damu Roland felesége és anyósa (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.