2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Sport

Döntött! Juhász Roland nem lesz többet válogatott

Élete talán egyik legnehezebb döntését hozta meg Juhász Roland, aki  bejelentette, hogy visszalép a válogatottságtól. A védő, először a családja és a  barátai véleményét kérte ki, majd Bernd Strock szövetségi kapitánynak szólt  először döntéséről.

„Kikértem a családom és a barátaim véleményét, s arra jutottam: le kell zárnom egy fontos  fejezetét az életemnek. Találkozót kértem Bernd Storcktól, és tájékoztattam a jövőmmel  kapcsolatos elképzelésemről. Eljön a pillanat, amikor az ember kénytelen ésszerű döntést  hozni, az addigi karrierjét teszi kockára, ha nem képes reálisan értékelni a helyzetét.  Elmondtam a szövetségi kapitánynak, hogy a belgák elleni Eb-meccsen szerepeltem utoljára a  magyar válogatottban. Storck úr is logikusnak tartotta a lépésem, elfogadta a döntést és a  támogatásáról biztosított” -nyilatkozta a 33 éves focista.


Jelenleg Juhász 94 szerepléssel a harmadik a magyar válogatott  örökranglistáján, nála többször csak Király Gábor és Bozsik József öltötte  magára a címeres mezt. A Videoton védője, 2004-ben mutatkozott be a nemzeti  csapatban a japánok elleni győztes meccsen és azóta alapembernek számított a  válogatottban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek