2020. január 18., szombat
Piroska

Aktuális

Elkezdődött a negyvenedik EFOTT fesztivál!

Magyarország egyik tradicionális fesztiválja idén ismét Velencén tarol. Csak pár név a fesztivál megnyitói közül, akik ma elindítják az egész héten át tartó bulisorozatot: Kis Grófo, Nótár Mary, Kozmix, Dj Dominique. És akik folytatják vasárnapig: Rudimental, Majka&Curtis, Wellhello, és a többiek.

Az idén 40. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál szervezői igazán kitettek magukért, és sem hazai, sem külföldi sztárokból nem lesz hiány a héten. Érkezik a Velencei-tó partjára az egyik leghíresebb brit együttes, a Rudimental, akiknek jóvoltából a magyar közönség élőben tombolhat az elmúlt évek egyik legnagyobb slágerére, a Waiting All Night-ra. A négy srác – akik szerzeményeikkel nemcsak a drum’n’bass- műfaj kedvelőinek szívét, hanem az itthoni játszási listákat is meghódították – nagyon megkedvelték Magyarországot, és jó esély van rá, hogy a koncertjük után ők is csatlakoznak tóparton bulizókhoz.


A legjobb terv mindig az, ha nincs terv. Mindannyian barátkozós srácok vagyunk, viszont nem sokan tudják, hogyan is nézünk ki valójában, ezért inkognitóban tudunk maradni, így könnyebb elvegyülni – nyilatkozta a csapat az askmen.com-nak.

De a legnagyobb hazai kedvencektől is felcsendülnek a slágerek az EFOTT 40-en! Igaz Rakpart helyett tóparton énekel a Wellhello, Darabokra törhetnek a szívek a Halott Pénztől, és Majka&Curtis számára pedig Csak te létezel!

– A korábbi évekhez képest még több zenei helyszínünk lesz, számos stílusirányzattal, ráadásul és közkívánatra még hosszabb nyitva tartással: reggel 8-ig lehet tombolni – ígéri Maszlavér Gábor, az EFOTT fesztiváligazgatója, aki a szervezőkkel együtt idén is kitart az egyetemistabarát árak mellett.

Kapcsolódó Cikkek