2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Elrabolta, majd megerőszakolta a kamaszlányt a komáromi férfi

Egy budapesti pályaudvaron szólította meg későbbi áldozatát az a komáromi férfi, aki május 27-én este a kocsijához csalta a 15 éves lányt, majd egy erdős területre vitte, ahol megerőszakolta a kamaszt.

A kecskeméti rendőrök július 7-én fogták el a 49 éves J. Zsoltot. A férfi miután rávette a lányt, hogy menjen a kocsijához, beültette a fiatalt, majd rázárta az ajtót. A férfi a lányt egy Sződliget melletti erdős területre vitte, ahol megerőszakolta, miközben többször meg is ütötte.

Az illetékes bíróság 2016. július 8-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tízmilliárdokat mentettek meg a NAV pénzügyi nyomozói

  Tízmilliárdokat mentettek meg a NAV pénzügyi nyomozói

  Hatezer bűncselekményt derített fel tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága, a jogellenes tettek elkövetői 77 milliárd forint kárt okoztak, a hatóság az összeg hatvan százalékát szerezte vissza – közölte a Magyar Idők.

 • Elindult a roham a SZÉP-kártyákért

  Elindult a roham a SZÉP-kártyákért

  Egyre nagyobb érdeklődést tapasztalnak a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) kibocsátásában érdekelt pénzintézetek a konstrukció iránt, amely a januártól hatályos változások következtében egyedüli maradt a kedvezményesen, 34,5 százalékos adó- és járulékteher mellett nyújtható cafeteriaelemek között – írta a Világgazdaság.

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.