EUR: 322,78 Ft
CHF: 283,69 Ft
2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Elrabolta, majd megerőszakolta a kamaszlányt a komáromi férfi

Egy budapesti pályaudvaron szólította meg későbbi áldozatát az a komáromi férfi, aki május 27-én este a kocsijához csalta a 15 éves lányt, majd egy erdős területre vitte, ahol megerőszakolta a kamaszt.

A kecskeméti rendőrök július 7-én fogták el a 49 éves J. Zsoltot. A férfi miután rávette a lányt, hogy menjen a kocsijához, beültette a fiatalt, majd rázárta az ajtót. A férfi a lányt egy Sződliget melletti erdős területre vitte, ahol megerőszakolta, miközben többször meg is ütötte.

Az illetékes bíróság 2016. július 8-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    A magyar kormány számára minden magyar fontos, éljen akár Magyarországon, akár a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén vasárnap.

  • A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.