EUR: 345,88 Ft
CHF: 320,99 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Belföld

Elutasították Volner feljelentését bozótügyben

Bűncselekmény hiányában elutasították Volner János feljelentését, amit amiatt tett, mert szerinte politikusi minőségében, titkosszolgálati eszközök alkalmazásával megfigyelték, amikor egy fiatal nővel a bokrok közé hajtott – írja az Origo.hu.

A Ripost egy hónappal ezelőtt számolt be arról, hogy a Jobbik alelnökét félreérthető helyzetben fényképezték le. A fotókon az volt látható, hogy Volner egy Pécel határában lévő bokros területre lehúzódott az autójával egy fiatal nő társaságában, aki nem a felesége. A fotókat Ripost egy olvasója készítette, aki egy benzinkútról követte őket. A jobbikos politikus azzal magyarázta az esetet, hogy hölgyismerősének pisilnie kellett és egy szál cigarettát is elszívott. Arról viszont nem akart beszélni, milyen a viszonya a feleségével és azzal nővel, akivel titokban lefotózták. A Ripost szerint a nő, akivel Volner Jánost lefényképezték, a Jobbik-frakció jogásza. A párthoz közeliek pedig azt mondták, régóta tart köztük a viszony.


Az eset után Volner feljelentést tett, mert szerinte titkosszolgálati eszközök alkalmazásával figyelték meg politikusi minőségében. A jobbikos képviselő az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz is fordult, hogy vizsgálja meg, nem szereltek-e fel nyomkövetőt az autójára.

Ezután a Lokál számolt be róla, hogy bűncselekmény hiányában elutasította a Gödöllői Járási Ügyészség a Volner János megfigyelési ügyében benyújtott feljelentést. A Központi Nyomozó Főügyészség a döntést azzal indokolta, hogy az eset nem hozható összefüggésbe Volner „közjogi tisztségével”.


Magánéletéhez hasonlóan zavarosak Volner János pénzügyei. A Jobbik frakcióvezetője 2010 előtt több, azóta megszűnt céget is közösen vitt feleségével, azóta minden az asszony nevén van. A Lokál is szétnézett, és Volnerék céges ügyei körül nagy káoszt talált.

Volner János további zűrös ügyeiről, és életútjáról a Magyar Gárdán át a néppártosodó Jobbik alelnöki székéig az Origo cikkében olvashat!

Kapcsolódó Cikkek