2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Fegyverbirtoklás miatt vették őrizetbe a Gun’s N’ Roses-t

A múlt héten őrizetbe vették a Gun’s N’ Roses-t a kanadai határon, amikor torontói koncertjük előtt illegálisan tartott fegyvert találtak a határőrök a banda ellenőrzésnél. Igaz, a zenekart nem tartóztatták le, de az engedély nélküli fegyverbirtoklás miatt őrizetbe vették az egész csapatot. A kellemetlen kalandról maga Axl Rose számolt be rajongóinak koncertjükön az Out Ta Get Me című slágerük előtt. Az énekes megjegyezte, hogy a vámosok megértőek voltak, ráadásul nem is az együttes tagjainál találták a lőfegyvert, amit később a banda menedzsmentje is megerősített.

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.