EUR: 345,88 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Extra

Feljelentette zaklatóját Klapka György

Klapka György mindig is a béketűréséről volt híres, de most már úgy érzi, nála is betelt a pohár. Az Aranyember már vagy fél éve nem tudja rendesen átaludni az éjszakákat, mert furcsa telefonhívásokat kap kutyái miatt.

Klapka György azt mondja, igyekezett nem komoly problémaként kezelni és egy ideig viccként felfogni azokat a hívásokat, amelyeket hajnali fél kettő és három között szokott kapni, de mára megelégelte a dolgot. Feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, noha ő sejteni véli, ki lehet a zaklató.


Kalpka György üzletember egy napja - részlet a sorozatból

Klapka György kutyái zavarják a titokzatos telefonálót

– Amikor manapság megkérdezi valaki, hogy vagyok, már csak annyit válaszolok: fáradtan és jó lenne végre aludni egy jót – panaszolta Klapka György a Lokálnak. – Ma már szinte mindennaposak azok a telefonhívások, amelyekben egy kissé eltorzított hang a kutyáimat szidja, mert éjszakánként esetleg ugatnak. Hárman vannak és őrzik a házat, ez a dolguk. De ha esetleg még hangosak is, nem tudok velük mit csinálni, így kommunikálnak. Egyébként nagyon ritkán ugatnak, szelíd és békés teremtések – folytatta az Aranyember, aki már azt is sejti, ki lehet a titokzatos zaklató. – Mivel nem városközponti helyen lakom, és a telefonszámomat sem tudhatja akárki, ezért egy szomszédra vagy itt az utcánkban élő emberre gyanakszom. Vezetékes telefont amúgy is ritkán használ manapság az ember, ezért volt furcsa, hogy ez csörrent meg éjszaka. Ennek pedig már fél éve, azóta körülbelül kétnaponta szinte mindig ugyanabban az időpontban, és addig csörög, amíg fel nem veszem. A feljelentést is megtettem, a rendőrség azonban eddig még nem jutott semmire, pedig már azt is írom, hogy mikor hív ez az őrült – tette hozzá.

Klapka György azt is elmondta, hogy eddig szerencsére a kutyáit nem bántották, reméli, hogy zaklatója nem is mer addig elmerészkedni. – Az, hogy a kutyáimnak megtiltsam, hogy ugassanak, éppen olyan, mint ha a madaraknak megpróbálnám megtiltani, hogy csiviteljenek. Ők éjszakánként a dolgukat végzik, a házat védik, és remélem, hogy ebből nem is lesz nagyobb konfliktus, nem merészkedik el senki addig, hogy Cicut, Vöröskét vagy Dömét bántsa. Inkább álljon elém, és velem rendezze a dolgot, de eddig bármikor kértem, hogy beszéljünk személyesen, mondja meg, ki ő, nem reagál, inkább leteszi a kagylót.


Kulcsár Edina. A Magyarország Szépe verseny döntő after party. 2016.07.17 Budapest. Szépségverseny, szépségkirálynő, szép, királynő, Miss World Hungary Fotó: Csudai Sándor

Kulcsár Edinának trágár üzeneteket küldött valaki (Fotó: Csudai Sándor)

Esztergályos Cecília, 100. alkalommal kerül színpadra a Mici néni két élete címu retró vígjáték a József Attila Színházban (Fotó: Máté Krisztián)

Esztergályos Cecíliát napjában többször is hívta egy férfi (Fotó: Máté Krisztián)

vastag csaba eszik-facebook

Vastag Csaba fanatikus rajongóit a menedzsment tiltotta le

Őket is zaklatták

Korábban Kulcsár Edina számolt be arról, hogy trágár üzenetekkel zaklatják, de akadt olyan is, aki furcsa telefonhívásokkal bombázta a szépségkirálynőt. Esztergályos Cecíliát egy férfi zaklatta még évekkel ezelőtt. A magát Gábornak nevező férfi akár napjában tízszer-tizenötször is felhívta csak azért, hogy hallja a hangját. Az esetek kapcsán azonban sem Kulcsár Edina, sem Esztergályos Cecília nem tett feljelentést, a zaklatók végül feladták. Vastag Csaba menedzsmentje eltiltott négy fanatikus rajongót az énekes koncertjeiről, ugyanis a hölgyek túllépték a határokat és rajongásuk zaklatásba fordult át.

Akár börtönt is kaphat a zaklató

Klapka György esete azonban annyiban más, hogy már közel fél éve tartanak a szűnni nem akaró éjszakai telefonok. – A zaklatás fogalma más megfélemlítését jelenti – magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe való önkényes beavatkozást. Ha valakit rendszeresen zaklatnak, háborgatnak, de egyéb súlyosabb bűncselekmény nem történik, a vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető a zaklató – mondta lapunknak jogi szakértőnk.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek